miercuri, 23 decembrie 2009

Mor de mor dupa reclama asta - video

Sponsori:

Barbatii au fost si vor ramane romantici incurabili. Nu? Sau nu? Ultima oara parca asa era. Sau in sfarsit, daca nu suntem toti romantici, totusi un lucru este cert - romantismul, care le place femeilor asa de mult, a fost inventat cu siguranta de barbati. De acei barbati poetici (ca cei mai buni poeti si bucatari sunt barbatii, tre' sa recunosti) asa... deci de acei poeti barbati pe care fetele ii vor romantici pana ii obtin, haha. Ca dupa aia vor unii vanjosi... pana ii obtin si pe aia... In sfarsit, de-aia-i viata frumoasa, la urma urmei.



Deci cu romantismul... Pai uite ce reclama frumoasa, despre romantismul barbatilor. Adica ce poate fi mai romantic decat un barbat care a facut o gafa, dar iti canta "If you don't know me by now, you will never, never know me..." Daca as fi femeie si lesbiana pe deasupra, m-ar reprofila imediat... Pe cuvant :)


Vezi si:
- Diferenta dintre creierul barbatului si cel al femeii - video
- O poveste de tinut minte - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Ei, hai ca nu sunteti chiar asa cum zice reclama. Aveti cateodata niste scheme in voi de zici ca s-a rasturnat tirul cu sensibilitate si romantism tocmai in capul vostru. Oricum ati fi, sunteti ai nostri, mah. Asa ca trebuie sa va iubim, ce naibi sa facem...

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Ana Thomas spunea...

Haioasa reclama, nu zic ba!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - mulmumiiiim. ce ne-am face fara voi :D:D craciun fericit!!!

@ tartoras - si destul de reala, nu? :))

Trimiteți un comentariu