joi, 31 decembrie 2009

De Revelion - eclipsa de luna, luna albastra si tot ce mai vreti

Sponsori:

Da, se intampla multe in noaptea asta, de Revelion adica. Eclipsa partiala de luna, deci dar mai mult luna va fi albastra. Ei va fi pe naiba, dar asa se zice. Oricum, de pe la 19.15 sa stati cu ochii pe cer ca incepe o eclipsa partiala de luna. Sa tot tina vreo 4 ore... Apoi asta cu luna albastra imi place si mai mult. Adica nu e clar de ce-i spune asa dar este a doua luna plina care apare intr-o singura luna calendaristica. Si mai pica si de Revelion deci nu-i a buna.

Deci nu va fi albastra. Doar hartia este albastra. Asteia cu luna albastra i se spune asa pentru ca asa s-ar vedea astrul ceresc prin cenusa vulcanelor. Ceea ce nu e cazul.

Oricum treburile astea pot da apa la moara prapastiosilor. Caci ce-ar putea prevesti? Pai sfarsitul lumii in 2012?? Se apropie, stati linistiti :) Incheierea crizei financiare?? Hm... Decaderea lui Basescu? Nu, Ada, n-are cum, ca Basescu va fi etern in urmatorii cinci ani, manca-l-ar mama... :)) Si-atunci ce? Poate vin extraterestri... Ca asta e visul meu - sa nu mor inainte sa vad unul... :) Da' sa nu fie periculos ca am facut un pic de burtica si ma misc mai incet daca s-ar lua de mine...


Vezi si:
- De ce nu prea cred povestea cu apa descoperita pe Luna
- A ajuns omul pe Luna in '69 sau nu?
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu