joi, 10 decembrie 2009

Cel mai tare din parcare - poze

Sponsori:

Orice poti spune despre romani dar ca nu sunt inventivi, smecheri si descurcareti nu. Adica ce daca mi-ai blocat roata?? Chiar crezi ca nu ma descurc?? Pe pariu?? E adevarat ca ma intarzie un pic, da' ma si distrez in timpul asta :)))

Sincer, chiar imi recunosc compatriotul in ipostazele de mai jos... Imposibilul nu exista in vocabularul lui... Nu numai ca pleaca pe toate rotile din parcarea aia dar se alege si cu o bucata de fier, numai buna de dus la REMAT. Deci asa de nervi a scos vreun milion de lei dintr-o roata blocata :)))






Vezi si:
- Romania - Capitalism: 3-0
- Cum sa faci bani de la hipermarketuri
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Bravos, bravos!!! Uite asa trebuie sa facem cu totii, pe bune. Sa vedem, ce solutii ultra destepte vor mai gasi dragii nostri edili? Ca de facut parcari vad ca nu prea au chef. Si asta ar fi solutia cea mai inteligenta pentru noi. Pentru ei se pare ca nu...

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Mai sa stii ca eu nu ma gandeam nici in 10 ani sa fac asta!Idee buna.......am memorat!

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

:)) Oare nu şi-a încasat-o de la firma care a blocat roata? Bănuiesc că toate maşinile blocate sunt notate frumuşel pe o listă...
În altă dezordine de idei, nu ştiu ce se întâmplă, dar am mai încercat să postez comentarii, dar nu mă lasă tot timpul! Ai vreo idee de ce?

Trimiteți un comentariu