sâmbătă, 19 decembrie 2009

Cadoul perfect de Craciun. Dansul elfilor - video

Sponsori:

Ce cadou sa-i fac de Craciun? Ce cadou sa-i fac de Craciun?? Daca te framanta treaba asta si n-ai bani sa-i cumperi o masina, un apartament sau o excursie in Hawaii, poti sa-i faci o surpriza-cadou de Craciun care are sanse sa fie de 100 de ori mai tare. Iei o poza cu el sau ea, te duci pe site-ul pe care o sa ti-l arat eu imediat si faci un clip de ramane Mos Craciun cu pantalonii in vine. Este cadoul de Craciun care poate sa aiba efectul garantat iar daca esti mai ursuz/a de felul tau ai sanse sa-l/s-o faci si sa zambeasca. Hai, la treaba :) Uite mai jos ce poate iesi, unul dintre personaje (cel care danseaza cel mai bine, evident) sunt eu. Restul sunt prietenii mei, hihi. Succes!!!

Deci site-ul unde poti face minunatia asta este AICI. Nu trebuie decat sa uploadezi poze normale (maxim 5) si apoi cu optiunile pe care le ai la indemana poti face ce vrei cu fotografia. Iti trebuie cunostinte minime spre deloc de editare foto. Bafta, sa-mi spui cum ti-a iesit ;)

Later edit: Spirocheta a observat bine: ca sa downloadezi filmul trebuie sa marci 4 dolari si ceva. Ai insa optiuni prin care il poti trimite prin email, il poti pune pe blog, pe Facebook, Hi5 sau multe altele gratuit... Filmul ramane pe serverul lor pana pe la jumatatea lui ianuarie, deci suficient :) Spor!!

Vezi si:
- Origami. Cadoul original de Craciun - video
- Bikini cordeluta - cadoul perfect - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Spirocheta spunea...

L'am facut si eu :D
Da costa 4 dolari si ceva ca sa'l downloadez :|

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

pai nu-l downloadezi. il iei si-l pui pe blog, pe facebook, pe hi5... ai optiuni acolo... il poti chiar trimite prin email...

Anonim spunea...

:D un astfel de cadou de Craciun ne faceam noi la munca acum vreo 2 ani. Mare nebunie a fost cand am descoperit elfii astia.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - si pe la mine la job a facut furori dar si din ce mi-au mai spus unii si altii. ma bucur ca nu-l prea stiau oamenii, nici eu nu-l stiam asa ca toata lumea e fericita :)

Trimiteți un comentariu