miercuri, 11 noiembrie 2009

Deci nu ma pot abtine sa nu scriu iar de Base'...

Sponsori:

Deci chiar nu mai vreau. Am fost suficient de acid pana acum si chiar mi-am propus s-o las mai usor, ca oricum mie nu-mi iese nimic... Doar ca mainile au inceput sa scrie fara vointa mea... au deschis un post nou, au pus titlu, au ajuns pana aici cu textul si presimt ca vor merge mai departe...

Deci care-i treaba mosule? Sunt cel putin 4 chestii care pur si simplu m-au oripilat in campania de pana acum a presedintelui... S-o luam intr-o ordine aleatorie.

Mai intai au inceput sa circule pe net doua clipuri care, evident ca se doresc virale. Asa ca vorba lui Petreanu, daca se doresc virale, sa respectam dorinta presedintelui. Deci ce avem, pai avem doua clipuri cu parodii la adresa lui Mircea Badea si in Gura presei pe de-o parte si la Gadea si Stan, omul cu laptopul, pe de alta parte. Cel cu Badea il ai embedded jos iar celalalt, daca esti cumva curios il gasesti AICI.



Ce frapeaza?? Nici nu stiu cu ce sa incep, ca asa de multe frapeaza... Pai in primul rand calitatea actorilor e una jalnica. Dintre toti, Base' joaca cel mai bine, doar ca nu el trebuia sa fie actorul, haha. Si mesajul clipului e la fel de jalnic... Predintele si mesajele lui erau, parca, mai spumoase, o data...

Apoi, pe cuvant, tu ca presedinte sa te cobori atat de mult incat sa simti nevoia sa faci asa ceva... Evident ca asta e ideea mintilor luminate ale echipei de campanie a presedintelui, dar orisicat, a venit pe un teren favorabil, adica presedintele a marsat si el... Dintre toate problemele tarii, asta cu antenistii e atat de stringenta incat ai simtit nevoia sa-i faci un clip... pardon, doua??? (Mircea Badea a facut un raspuns in direct la clipul presedintelui si poate fi vazut AICI)

Si stai asea, ca the best is yet to come... Stii ce a urmat acestor doua virale?? Fulminanta aparitie a presedintelui la Etno TV. Unde ne-a spus intre altele cum lacrimeaza de cate ori vede tractorul... De-aia s-o fi inchis Tractorul Brasov...



In sfarsit, ma intreb, pe buna dreptate, pe cand o aparitie a presedintelui la Taraf TV sau la Mynele TV... Sa-i faca Adi Minune o dedicatie asa cum stie el. "Din partea mea, Adi Minune, dedicatie pentru cel mai barosan presedinte - se stieeee - si pentru dusmanii lui... Fara numar!! "

Bine, cireasa de pe tortul kitsch-ului si al prostului gust vine de la Varu' Sandel. Care a compus el asa, intr-o pauza de tigara, o mizerie de melodie in care ne cheama pe toti la vot, la referendum... Ca tre' sa reducem numarul de parlamentari si ca... dar mai bine vezi clipul... Sau mai bine nu :)



A, era sa uit sa-ti spun, au aparut si afise in maghiara cu Base'. Au fost vazute in Covasta... Adica Basescu pentru Romania, scris in maghiara, haha. (Pentru conformitate Egy mindenkiert inseamna unul pentru toti, dar orisicat...) Pe cand si in tiganeste??

A, sa nu uitam de un gest care depaseste orice megalomanie posibila. Dincolo de orice limita vorba Ralucai... Acum cateva zile, aparea pe ecranele magazinului Cocor din Capitala un mesaj de La Multi Ani, imens cat o zi de post. Nu ma pot abtine sa nu spun ca parca nici lui Ceausescu nu-i faceau asa bannere de ziua lui...

Ce-ar mai fi de spus?? Exista si argumente in favoarea presedintelui... Si ele suna in felul urmator. Noi adica mai ales voi, cititorii blogului astuia, sunteti baieti si fete destepti... Exista insa foarte foarte multa prostime in tara asta... Ei bine, mesajele de mai sus tocmai lor li se adreseaza... Ei nu sunt atat de smecheri ca mine si ca tine, cu netul toata ziua in fata... Si pentru ei probabil mesajele astea inseamna o mare ghidusie... Adica or sa zica "ie-te Frosino ce al dreacu' e presedintele asta. E popular, e de-al nostru, hai sa-l votam..." Ca ceeee ne mai place circul... (asta ultima e de la mine)

Adica pentru Bucuresti a pregatit afise (cu care a impanzit orasul) dar care sunt, din punctul meu de vedere cele mai misto dintre toate. Atat in ceea ce priveste culorile, incadratura cat si aranjarea "in pagina". Pentru prostime are, la fel, mesaje adecvate...

Cu toate astea nu pot sa nu remarc deci usoara schizofrenie a mesajului... adica inca nu imi e foarte clar daca presedintele va fi de-al meu, de-al oamenilor civilizati si spalati (cat de des apucam) sau este omul manelistilor si al tractoristilor... Bine, eu stiu dar te las si pe tine sa te gandesti... :)


Vezi si:
- Clona site-ului lui Traian Basescu loveste din nou
- Joc online - sparge-i mecla lu' Basescu
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Lucian spunea...

vroiam sa scriu si eu azi despre exact aceleasi lucruri, care ma enerveaza la culme. e cam penibil sa te iei de niste cetateni de la tv in loc sa ai probleme cu contra-candidatii. iar emisiunile din ultima vreme de la etno sunt si mai rusinoase. se adreseaza direct taranilor si manelistilor, dar sunt sigur ca o sa piarda alegerile

Geocer spunea...

Eu m-am saturat sa scriu despre Base si camarila lui. De cateva zile incerc sa mai abordez si altceva decat politica !

son of alerik spunea...

Bine ai zis in titlu. Mai bine te abtineai...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ lucian - da, sunt niste chestii care ori depasesc orice limita, ori depasesc intelegerea noastra. suntem totusi o tara cu o populatie de bun simt... populatia asta de bun simt si elevata este cea care l-a votat pe base in 2004 si nu manelistii si tractoristii, ca aia au votat cu iliescu... deci eu ca votant parca si eu ma simt un pic dezamagit.

@ geocer - nici eu nu vreau sa exagerez doar ca chestiile de care am scris chiar sunt flagrante, parerea mea.

@ son of alerik - hm... ce sa-ti raspund, dragul meu? care nici nu te-ai obosit sa explici care e problema ta... oricum e ciudat ce spui, dat fiind faptul ca articolul meu este suficient de echilibrat... iti recomand alte bloguri, autori, articole, analisti. asa mai pe gustul tau. :) daca ai si explicatii, le astept cu placere... daca nu... raman recomandarile anterioare.

Trimiteți un comentariu