vineri, 6 noiembrie 2009

Clona site-ului lui Traian Basescu loveste din nou

Sponsori:

Ti-am zis ca te tin la curent, uite ca o fac. Baietii nu se multumesc cu putin. Le-au confiscat un site, au facut rost de alte doua. Clona site-ului de campanie al presedintelui Basescu a fost ridicata din nou. Mai multa, mai frumoasa. Pe doua adrese, tot cu numele presedintelui. Asa se face ca dupa ce echipa de campanie a sefului statului a confiscat (nu stiu cat de legal) traianbasescu.ro pe care aparuse initial parodia, acum clona a aparut pe traianbasescu.net si pe traianbasescu.org.

Eu nu inteleg de ce le-a luat primul site baietilor, mai ales ca presedintele a spus ca s-a distrat pe seama clonei. Nu e foarte clar al cui e pana la urma domeniul traianbasescu.ro, se pare totusi ca era al unei persoane fizice. Not anymore :)

Inca doua chestii la pachet, de final: baietii sunt ingeniosi. Nu au vrut sa ridice clona pe orice shtift, ci doar pe numele frumos curat al lui Traian Basescu. Uite ce frumos au luat domeniile .org si .net unde nici mama echipelor de campanie, serviciilor secrete, pistoalele SPP-urilor sau farmecele Elenei Udrea nu mai au vreun efect :)

Apoi, raman la ideea ca e impardonabil ca echipa de campanie a presedintelui sa nu fi rezervat si domeniile alea...


Vezi si:
- Inca una cu Base' - presedintele nostru nu doarme
- Joc online: sparge-i mecla lu' Basescu
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Isa spunea...

Hah.Merci ca ne'ai tinut la curent:D.

turisticus spunea...

"De pe acest IP s-a votat deja". Cam asta scrie in sondajul de opinie de pe traianbasescu.ro
Sa fie teama de votul publicului?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ musicinfusion - ai vazut? :)

@ turisticus - haha, asa se va vota si la alegeri :))

Trimiteți un comentariu