luni, 12 octombrie 2009

Romanu' loveste din nou

Sponsori:

Nu e pasare ca porcu' da' nici european ca romanu'. Am stabilit-o, nu mai e cale de intoarcere. Am vazut carucioare din astea de la Carrefour, pe cuvantul meu, peste tot. Ultima oara am vazut la Universitate vreo doua. Era unu' care vindea carti la iesirea din Pasaj spre Teatrul National. Cu ce crezi ca transporta el cartile??? Ai ghicit, cu un carucior Carrefour. Ei bine se poate muuuult mai mult de atat, dupa cum bine vezi mai jos :)

Hai sa facem un mic pariu... Oare ce muzica crezi ca se aude pe fundal... Mozart? Bach? Rock simfonic?? Jazz??? Mai ai o singura varianta :)


Vezi si:
- Romania - Capitalism: 3-0
- Carrefour. Cel mai smecher cuplu romanesc in cea mai proasta reclama - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Spirocheta spunea...

Vai! =))

herrdanovici spunea...

Pe langa faptul ca romanu-i inventiv se mai gandeste si la viitor, ia in calcul situatia economica actuala. Adica putea foarte bine sa ia numai grilajul, sa nu care dihania dupa el(probabil pe plafonul unei masini de 50.000 euro) da nu, el s-a gandit ca nu se stie niciodata cand o sa ii trebuiasca un carucior furat de la Carrefour ca doar traim vremuri grele. Pe bune ca nu stiu cum ne-a afectat si pe noi criza cand avem parte de asa minti luminate.
PS: Romani nu faceti discriminari mai exista si alte mall-uri. Caruciorul vecinului(de la Plus) este intotdeauna mai bun. :)

Isa spunea...

Oai' sa priviam partea buna: macar sunt inventivi:))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ spirocheta - :D

@ herradnovici - haha, bine spus. da, asa e, e bine sa ai un carucior in casa ca nu se stie cand ai nevoie... sa stii ca si eu ma gandesc serios la asta. si mi-ar mai trebui o banda rulanta din aia de la casierie sa-mi pun in bucatarie cand fac mancare... sa-mi vina asa frumos, la mana, alimentele unul dupa altul :)

@ musicinfusion - vai de mine, la asta nu ne taie nimeni :))

Trimiteți un comentariu