miercuri, 2 septembrie 2009

Respect TVR! Respect Cerbul de Aur! Vocile feminine suck!

Sponsori:

O sa am si ceva de carcotit dar mai intai laudele. Mi-am uitat ca incepe Cerbul de Aur. De fapt nici nu stiam ca e acum. Cand am deschis, canta Luminita Anghel. Mi-am adus imediat aminte de Madonna, pe care Luminitza noastra a facut-o zob, ca nu stie sa cante live. Revenim. Iti spun mai intai ca am ramas impresionat. Stiu ca ar trebui sa ma inscriu in trendul critic care exista in tara. Dar nu, nu am ce critica. TVR a organizat, in plina criza, o noua editie a festivalului. E primul motiv de respect. Au fost alti ani, recenti, de ne-criza, in care Cerbul a fost sarit din schema. Acum am vazut o scena care arata parca mai bine ca oricand. Lumini frumoase, ecran mare in spate... camera de filmat pe macara. Ce mai, o treaba profesionista!!! Respect TVR, respect Cerbul de Aur!!

A, si a mai fost si un regal al unora din marii nostri artisti, care au cantat fie piese de-ale lor, fie melodii din repertoriul international. Tare de tot, cu atat mai mult cu cat or fi costat si ei bani frumosi...

Critica vine insa de unde nu te astepti. Stii ce am constatat? Ca toate fetele noastre care au cantat live au avut, mi s-a parut, o octava cam sus. Adica au cantat cam pitzigaiat. Canta cam pitzigaiat fetele noastre. Si Monica Anghel mi s-a parut cam sus... chiar si Paula Seling sau Aura Urziceanu. Fetelor, ati facut-o muci pe Madonna, doar ca atunci cand a venit randul vostru v-ati dat in stamba. Pai e frumos??? :)

Later edit: intre timp am vazut si doi dintre prezentatori - Mihai Constantin si o pipitza... Offff. Mihai prezinta parca ar citi stiri de pe prompter iar pipitza... pai pipitza se pipitzeste... destul de fals... (asa cum s-o fi pipitzit si la vreun mahar din tvr sa ajunga pe scena). Nu m-am putut abtine, de-aia iti recomand sa te concentrezi doar pe titlu si pe primul paragraf al postului astuia :)

Later edit la later edit: hai ca macar sunt frumusei :) (oare are fata, Alexandra pe numele ei, 20 de ani???)


Vezi si:
- Mircea Badea stie sa faca audienta si dezbracat in maieu
- GSP TV e aici. Cum sa vezi GSP TV live, online si Digi Sport pe internet
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

:))

Cipri spunea...

"contentrezi"? :P Aşa se-ntâmplă când scrii cu un ochi la tv :))

neK spunea...

Acum te contrazici cu Eftimie :D
Oricum... mie mi-a placut. Fetele au fost de nota 10, mi-a placut vestimentatia lor.
Nu mi-a placut italianul ala cu numarul 1 in concurs... nu stiu ce cauta acolo:)

Pacat ca am ratat-o pe Delia, si lipsea Andra de acolo...

Anonim spunea...

Am aflat ca incepe Cerbul ieri, cand am primit mesaj pe telefon. Cu siguranta nu ma voi uita. Nu de alta, dar eu si cu televizorul nu ne intalnim decat atunci cand sterg praful :)))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - hehe, am remediat pana la urma... lasa ca nici luminitza anghel n-ar fi scris mai bine :)))

@ nek - eftimie?? ovidiu, pe numele lui? da, parca-mi amintesc ca nu are o parere prea buna despre cerb in general :) deh, ce sa-i faci :) raman la impresia ca, date fiind conditiile actuale, chiar nu si-au bagat picioarele organizatorii. acum ce-a fost pe scena... fiecare cum poate si dumnezeu cu mila :)

@ addamissia - ofof stii de ce nu te uiti? pentru nici nu stii ce pierzi :))) (sper sa remediezi:D)

Trimiteți un comentariu