miercuri, 2 septembrie 2009

Cel mai rabdator reporter - video

Sponsori:

"Hi mom's" se cheama cei care apar in cadrele video sau in poze si saluta pe cate cineva. Hi mom's adica cei care spun "salut mama" :)) Ei, doar ca suporterii cehi din clipul de mai jos nu-si saluta mamele (mama lor de huligani) ci au o problema cu bietul reporter. Reporter care, trebuie sa recunoastem, da dovada de un profesionalism si stapanire iesite din comun. Am mai vazut scene precum asta, dar parca aici se depaseste orice limita. Imi place ca ziaristul nostru zambeste intelegator. Oare ce ar fi facut un roman de-al nostru?Clipul asta face de cateva zile furori pe la noi pe net dar poate mai sunt si care nu l-au vazut... Merita totusi :)


Vezi si:
- Meseria de ziarist e uneori chiar periculoasa - video
- Ce fac reporterii romani inainte de direct - video
.

Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Aşa ceva nu se va înâmpla niciodată la noi, mai ales la un meci al Dinamo...
Acolo "e" alţi oameni, dom'ne.

adizzy spunea...

woau respect pentru el :) dar totusi aia ce aveau cu el de il tot sacaiau

Anonim spunea...

Tare tipul, pe bune. In astfel de cazuri se necesita un simt al umorului foarte bine dezvoltat si ulta rabdare, evident.

Anonim spunea...

*multa :D

roby spunea...

http://buclucasii.blogspot.com/

Teo spunea...

:)) Oare ar fi rămas la fel de "cursiv" dacă o suporteriţă ar fi executat un flashing?
Cert e că tipul e foarte stăpân pe sine!

Cipri spunea...

@roby: interesant punct de vedere, să ştii că niciunul din noi nu s-a gândit să abordeze subiectul cu atâta seriozitate...

@addamissia: te-ai pierdut la vederea reporterului? sau vreun "suporter"? :P

@Teo: cu siguranţă nu :D

mirolara spunea...

intr-adevar nu-l vazusem... dar e groaznic :( mai rau ca la transmisiile otv-ului in direct de prin cimitire... si nu credeam ca se poate mai rau.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - nuuuu, niciodata la un meci al lui dinamo nu s-ar intampla asa ceva... in sensul ca reporterul si-ar fi luat-o in freza mult mai repede si mult mai scurt, nu?? ce mai atata preludiu :))

@ adizzy - ma, voiau si ei un pic de celebritate... sau credeau ca pot face mai bine decat el... adevarul e ca cred ca au reusit, ca uite, e celebru :))

@ addamissia - cred ca le are pe amandoua... nu stiu de ce am senzatia ca pare foarte intelegator fatza de tot ce i se intampla :)

@ roby - da, cum spunea si cipri - ai atins bine problema :))

@ teo - daca executa fata un flashing nu m-as mai fi putut concentra eu din fotoliu... daramite el acolo :)))))

@ mirolara - da, are o doza de grotesc in el... dar daca il depasesti... devine un clip care face inconjorul lumii as we speak :D

Trimiteți un comentariu