marți, 22 septembrie 2009

Am mai invatat o prostie: dansul pinguinului...

Sponsori:

N-am fost la mare ci la munte. Semn ca dansul asta al pinguinului face furori de la mare pana la munte. Am inteles ca e o nebunie curata, un fel de macarena combinata cu meneito, la popularitate, prin... nu stiu... cluburi pe la nunti, petreceri... treburi... Acum intre noi fie vorba este si un dans f.f. stupid dar si vechi, inteleg. Stii despre ce vorbesc? L-ai dansat/vazut? Niste oameni in varsta si mai seriosi asa de felul lor mi-au zis ca dansul asta facea furori cand erau ei tineri. Le-am zis sa se stearga la ochi si sa se ciupeasca... poate pasii nu mai sunt chiar aceiasi. Cica sunt aceiasi... Ie-te o mostra :)



Si atunci care e marea filosofie?? Maine poimaine o sa apara noul dans revolutionar - charleston si o sa ne puna sa-l dansam in sincron... Ma, unul original n-ati putut inventa decat prostia asta a pinguinului??? Tzup-tzup-tzup, pe cuvant... Offff. E f. bine ca exista si asta dar chiar nu mai e nimic de inventat??? Vere, nici dansul nu mai e ce-a fost :))

Later edit: Muzica dansului nu e cea mai urata, chiar simpatica, as spune... dar tzopaitul e sub orice critica :)))


Vezi si:
- Da-i sa zaca!! Un retardat la o nunta - video
- Cocalarul dansator - video
.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Teo (Trafic de ganduri) spunea...

S-ar putea ca în toată treaba asta capul răutăţilor să fie Buzdugan şi Morar. I-am auzit într-o dimineaţă propunând o aroganţă cu dansul ăsta (cine adună câţi mai mulţi oameni la dans într-un loc public, primeşte nush câţi bani - ceva de genul ăsta). Sau poate şi ei s-au inspirat din valul general de isterie???

adizzy spunea...

ma simt tare "inapoiata" da eu nu am vazut niciodata acest dans pana acuma...emeneaito e adevarat ca nu exista nunta fara el, dar asta nu il stiam :) poate pana aici in vestul tarii nu a ajuns inca ;)

bob soul spunea...

ai dreptate: un fel de macarena! atata tot.

Anonim spunea...

E poveste veche cu dansul pinguinului. Morar si Buzdu au prins si ei ideea de la popor si au transmis-o mai departe. Eu una sunt traumatizata. Colega mea de serviciu a zis ca la ea la nunta o sa se danseze dansul pinguinului. Eu merg la nunta...dar nu ma puneti sa dansez, va rooooogggg :(((( .

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo - ma si eu asociez dansul asta, intr-un fel cu buzdugan si morar. eu personal nu i-am auzit dar mai stiu de la unii si altii. a, si am vazut la teve, la emisiunea lui morar ceva cu dansul orataniilor astora...

@ adizzy - nu esti inapoiata, esti fericita ca nu ai avut tangente cu povestea asta :))

@ bob soul - pai da :) de fapt macarena e chiar mai complexa ca asta :)

@ addamissia - ba da. daca e asa abia asteptam sa te vedem tzopaind pe dansul pinguinului, haha. dar sa fie salturile mari sa se vada bine :D

son of alerik spunea...

Pe langa Brasoveanca si Zorba asta e floare la ureche. Odihnitor chiar

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ son of alerik - ai f. multa dreptate, uitasem de cele doua dansuri care fac si ele ravagii. "odihnitor" - hehe. chiar sunt curios daca va ramane in istoria dansurilor de nunta, asta...

Trimiteți un comentariu