marți, 22 septembrie 2009

I-auzi una: numarul de telefon ne influenteaza viata...

Sponsori:

Astrologul german Erich Bauer a inventat o chestie care nu stiu cat de adevarat e, dar haioasa si inedita, cu siguranta. Zice ca cifrele care compun numerele noastre de telefon ne influenteaza hotarator. Mai mult, daca se repeta semnificatia lor e si mai puternica iar impactul asupra noastra asijderea... Ia sa vedem.

Cifra 1 pune în valoare o personalitate puternica, plina de curaj si cu o forta spirituala deosebita. Prietenii se pot baza pe dumneavoastra.

Cifra 2 indica sensibilitate, o persoana plina de tact si cu spirit de echipa. Aceeasi cifra sporeste nelinistea interioara, intuitia si aptitudinile de familist si face ca omul respectiv sa evite riscurile.

Cifra 3 este “marca” optimistilor, dotati cu inteligenta creatoare. Generosi, dar si risipitori cu propriile forte, au parte de mult noroc în viata.

Cifra 4 stimuleaza senzualitatea, iar cei care-i sunt asociati adora sa fie doriti si sa se daruiasca. De asemenea, ei nu fac un secret din faptul ca, pentru ei, sexul e foarte important.

Cifra 5 e cifra învingatorilor, al celor daruiti cu o vointa deosebita, careia greu i te poti opune.

Cifra 6 tradeaza niste persoane sociabile, pentru care contactul cu semenii este esential. Si pentru ca le arata acestora multa întelegere au, la rândul lor, parte de tratament prietenos.

Cifra 7 denota ca frumusetea si stilul sunt prioritatile individului respectiv, un adevarat estet, care nu face rabat de la standardele înalte nici în ce priveste propria persoana, dar nici în relatia cu altii.

Cifra 8 este numarul unui om care iubeste copiii, care doreste sa-i protejeze si care face tot posibilul ca micutii – indiferent ca sunt ai lui sau ai altora- sa creasca frumos si în siguranta.

Cifra 9 indica un ambitios pentru care lupta pentru bani, putere, o viata mai buna este foarte importanta. Un asemenea om refuza sa-si duca viata numarându-si fiecare banut.

Cifra 0 corespunde dorului ascuns si accentului pus pe dragoste, ca element central al existentei.

via


Vezi si:
- La ce e bun telefonul mobil
- Horoscop haios si usor rautacios
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Aha...mda...păi io am fooooarte mulţi de 7 şi de 3. Şi mai am câte doi de 2, 5, 1. Ăsta e inventarul pe ambele numere. Oricum, am o tonă de 7, care de altfel e cifra mea preferată. Interesting...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

am incercat si aproape am reusit sa reconstitui numerele tale de telefon. deci o sa te sun maine :) ma, parca mai poti sti cum e cu influentele astea... s-ar putea sa fie ceva adevar acolo...

Trimiteți un comentariu