miercuri, 10 iunie 2009

Da-i sa zaca! Un retardat la o nunta - video

Sponsori:

Cand arati perfect, ai o intaltime perfecta, te misti perfect, ai o viata perfecta si mai ales o... mustata perfecta, ai pretentia ca toti din jurul tau sa fie perfecti. Uita-te la retardatul din video-ul de mai jos ce-i face femeii, care parca nu se misca chiar rau totusi. Iti dai seama cum s-o comporta in pat?? :))



E o atitudine pe care o recunosc la mai multa lume, aceea de-a le iesi totul ca la carte... Doar ca asta este una din lectiile pe care mi le-a dat viata asta: foarte multe lucruri, spre toate, sunt departe de a fi asa cum ne trebuie sau cum ne dorim, oricat de "perfecti" am fi :)

Umilinta este una din lectiile pe care le invata un roman care are de-a face cat de cat cu tara asta... Invata sa rabzi si vei avea mai mult succes, parerea mea :) Ferice totusi de cei ce-si pot plezni partenera pentru ca... nu danseaza cum trebuie... la ei nu s-a uitat niciodata un functionar acru din spatele unui ghiseu :)


Vezi si:
- Invitatie la nunta
- Cimitirul vesel (de-a rasu-plansu) - video
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Ana spunea...

Pe asta o stiu de ceva timp. E tipic romaneasca! Nu neaparat reactia cat atmosfera si oamenii ... Oricum, urasc nuntile! In speciale cele romanesti.

Trimiteți un comentariu