luni, 3 august 2009

Nebunie!! Cu rolele pe roller-coaster - poze, video

Sponsori:

Nebun sau iubitor extrem de adrenalina. E tot ce pot sa spun despre nenea asta, Dirk Auer, pe numele lui, din Frankfurt. Ce-a facut, ce n-a facut dar a ajuns sa fie considerat cel mai mare roller sau datator pe role (cum ii zice?) din lume. Si-a facut niste role speciale, le-a montat pe Mammoth, un roller-coaster din Stuttgart, Germania si da-i la vale!!! Traseul are 860 de metri iar nebunul a atins pe alocuri o viteza de vreo 90 de km la ora. Intr-un minut a rezolvat traseul.

Acum ce sa zic... N-as incerca asa ceva nici intr-o suta de ani. Bine, eu n-as incerca nici pe asfalt sa ma dau cu rolele, haha. Dar acum pe bune, cred ca mi-ar tremura picioarele intr-un mare fel sa fac ce-a facut ala... De tinut, hai ca te tii cumva de betzele alea... dar daca te lasa picioarele, o sa-ti para rau ca nu te-ai apucat de sah... :)














Vezi si:
- Mercury - noua generatie de patine cu rotile
- A impins sinucigasul de pe pod ca bloca traficul
.
Twitter
Facebook

8 Pareri. Comenteaza:

eSorin spunea...

astea da senzatii tari !

eSorin spunea...

salut.nu stiu cum sa iau altfel legatura cu tine decat prin comentarii daca am gresit imi cer scuze .te rog citeste acest articol http://www.profitslice.com/pro-bun-simt/ si daca esti deacord cu campania initiata de catre prietenul meu promoveaz-o la tine pe blog.inca un banner nu cred ca iti va dauna blogul.multumesc
ps.nu este necesar sa publici acest comentariu

Dili spunea...

Aaaa, nu ma mai joc, avem aceleasi preferinte, scrisesem si eu despre baiatul asta viteaza aici http://dilimache.blogspot.com/2009/07/ati-face-o.html dar videoclipul meu a fost banat intre timp..... eu una nu m-as aventura la asa ceva decat daca Doamne fereste raman singura pe lume, macar sa nu aiba cine ma boci. Dar taaaare mi-ar placea....

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ eSorin - dap, nu se compara cu nimic. ma intreb oare putea pune frana cu betzele alea sau mergea cu cat prindea...

ma, nu am prea pus bannere pe blog, pentru ca primesc f.f. multe propuneri si chiar nu ar incapea toate. dar pentru ca nu-mi esti chiar strain, nu vreti mai bine un schimb de link? cu tine sau cu prietenul tau? sau si/si?

@ dilimache - serios? ti-ar placea?? ce chestie... esti aventuroasa :) nu stiam de postul tau ca as fi zis...

eu unul m-am inchipuit sarind cu coarda elastica si facand pe mine sus acolo, inainte de salt :))

eSorin spunea...

@Cippy (Anti-Plicti) ce rost isi mai are frana cand senzatia este prea tare?nu cred ca isi dorea sa puna frana ci doar o punga sau un recipient in care se se pise in caz ca isi dorea sa puna frana la un moment dat
PS.Te-am adaugat in blogroll o sa vorbesc si cu Andrei sa faca acelasi lucru cand il prin online ;)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ eSorin - am adaugat si eu ambele bloguri. La Andrei am scris numele campaniei :) iti promit ca incerc sa scriu saptamana asta ceva despre campania lui... merge? :)

Mihai Zamfiroiu spunea...

mare curaj si multa nevoie de adrenalina mai are omul asta !!!

VictorCh spunea...

Cu taman un an intarziere:
1. E clar ca cetateanul n-are toate tiglele pe casa!
2. Pe mine mai mult decat viteza maxima de vreo 90 km/h m-a impresionat parcurgerea a 860 m intr-un minut - inseamna o viteza MEDIE de peste 50 km/h.
3. CE v-a venit cu franarea? Voi nu cunoasteti PRINCIPIUL roller-coaster-ului? Nici trenuletul "normal", si cu atat mai putin cetateanul in cauza, nu au atasata nici o sursa de energie: cursa este parcursa pur-si-simplu pe baza energiei potentiale acumulate in prima parte, cand un dispozitiv exterior (atasat ghidajelor, nu vehiculului) antreneaza vehiculul pana in varful primei pante, unde inaltimea este maxima. De acolo ii da drumul, si tot restul cursei este parcurs din inertie, energia mecanica transformandu-se repetat din potentiala in cinetica si invers. Daca franeaza - ACOLO ramane! (Si-'s curios cum l-ar mai da jos de acolo teafar!)

Trimiteți un comentariu