luni, 3 august 2009

Liderii coalitiei au decis sa nu stiu ce... Yeah, right :))

Sponsori:

Da, de astazi este pace si prietenie. Se iubesc, se stimeaza si se respecta. Nu mai pot unii fara altii. Nu, nu e vorba de Romeo si Julieta, ci de cele doua partide din coalitia de la guvernare, PSD si PD-L. Au decis sa ingroape securea razboiului. Asta pentru ca lupta nu se mai duce cu securea. O bazuka este mult mai eficienta si rezolva problema mai bine :) Dupa cum vezi jos, in acelasi timp in care au decis sa fie pace in Coalitie, Mircea Geoana ii dadea un upercut de dreapta Guvernului :)) Sau guvernarii, ma rog... :)

Ba, in mare, in foarte mare, pe scena politica nationala sunt cam aceiasi actori de ani buni. Doar ca-si mai schimba rolurile ca sa nu se plictiseasca. Dar ei sunt aceiasi... De-aia au cam trecut prin de toate. Si prin petreceri si prin razboiae. Asa ca toata retorica asta e doar apa de ploaie pentru fraieri...

Si, pentru ca politica e cea mai ieftina telenovela (caci se finanteaza singura), continuam sa punem botul, astia care mai punem, la toate ineptiile pe care le debiteaza. Singura problema e ca deja nu se dau decat reluari, caci intrigile le-au cam epuizat pe toate.


Vezi si:
- Ce vedete feminine li se potrivesc politicienilor romani - poze
- Exclusivitate: Traian Basescu, declaratii incendiare!!
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu