joi, 13 august 2009

M-am insurat... (5) Rasturnari de situatie incredibile

Sponsori:

Cine a citit de la inceput despre nunta mea online stie ca am impletit, in cele 4 posturi care l-au precedat pe asta, fantezia cu realitatea. Ei bine, dragii mosului, de data asta avem de-a face cu realitatea in stare pura, asa cum a facut-o mamica ei. Am asistat la niste turnuri ale evenimentelor si rasturnari de situatie care m-au facut pe alocuri sa-mi pun mainile in cap. Nu regret nicio secunda lucrurile pe care le-am scris (experienta tuturor celor implicati sau simpli cititori e cu siguranta mai bogata) insa ma intreb daca nu cumva asta e ultimul post pe care-l scriu pe tema asta. Adica a nuntzii si a boroboatzelor din jurul ei. Astept un feedback in acest sens... Mai continuam sau o lasam asa cum a cazut?

Cum a cazut? Pai asa cum se intampla in orice societate, comunitate sau adunatura, lucrurile au inceput incet-incet sa degenereze. Atat intre mine si iubita mea sotie, cat si intre martorii acestei inedite intamplari. Asa cum ti-am zis si data trecuta, eu ca un veritabil barbat care este, am inceput sa discut cu Sorin diferite modalitati de... punere la respect a femeii. Pe lumina ochilor mei iti spun ca iubesc femeia. Si sunt sigur ca si el... Eu nu am decat foaaaaaaaaaarte vagi accente de misoginism dar si alea justificate. Sunt balanta, deci am simtul obiectivitatii si al echitatii in sange. Oricum le iubesc mai mult decat o fac ele intre ele :)))

Cu toate astea cred ca fetele dar si oamenii (eroare intentionata, haha) au tendinta de a li se urca la cap. 90% din populatia pe care am cunoscut-o eu in viata asta a manifestat acest fenomen. Vreau doar sa spun ca din acest punct de vedere m-am raliat ironiilor lui Sorin la adresa sexului feminin in general. Plus ca barbatii, care dintr-un punct de vedere misogin de-al meu, au un picutz mai mult umor decat femeile, cu asta se ocupa. Fac misto. Este o stare de spirit a barbatului, aia de a fi mai vesel, mai glumetz... Daca nu existau barbatii, lumea femeilor nu ar fi fost roz, cum vi se spune in cartzi sau vedeti in pontutzele de pe net. Parerea mea... Femeile iubesc rozul datorita barbatilor. Dar asta e o alta poveste, cu care sexul feminin cititor, de o anumita inteligenta, nu e oricum de acord :) Las' ca oricum e bine asa cum e... asta e de fapt rostul lumii...

In definitiv, barbatii iubesc femeile asa cum sunt... si ar face orice pentru ele... iata si o dovada... :)

The image “http://i28.tinypic.com/2qiabmr.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Ma rog, si ne-am ciondanit noi pe acolo, eu cu Sorin, Cipri pe deoparte, Celine, sotia, cu fetele pe de alta parte. Ca cine bate mai bine pe cine... Fetele la cap pe noi sau noi la maxilar pe ele :) Pana la urma, iubita mea sotie, Celine, a facut o miscare INCREDIBILA, pentru care are tot respectul meu. I-a cerut "dusmanului" ei, Sorin, prietenia/amicitia. Noi am ramas muti, ca nu stiam: glumeste... ii cere asta doar ca sa-i dea lovitura finala... Indiferent de ce a facut-o, a dat dovada de o flexibilitate si o agilitate uimitoare.

Ma rog, ca s-o scurtam, Sorin nu s-a prea omorat cu firea... i-a zis cateva in stilu-i caracteristic... pana a venit capodopera mea poetica, manifestul barbatului. Eminescu s-a intors in mormant de invidie, Paunescu a vrut sa-si rada barba de necaz... Dinescu injura de mama focului... Toti poetii neamului, conteporani sau nu, isi dadeau sms-uri pe mobil sau prin nori despre noua stea poetica ce a aparut la orizont, adica eu. Numai ca poezia aia, pe cat de incomensurabila era, pe atat de aparent misogin mesaj avea... Fapt care a daunat grav unor persoane, in special sotiei mele, Celine.

Mai este o singura problema. Fata a avut un punct de vedere articulat pe tema asta, fapt cu care tind sa fiu de acord. Adica din moment ce nu e nebuna (si nu e) punctul ei de vedere nu trebuie decat respectat. Aici intervine momentul in care imi cer scuze public si oficial pentru disconfortul pe care l-a creat capodopera mea poetica de debara. Ei si altor cititori. Sunt si oameni care au savurat versurile, stiu sigur treaba asta, dar uite ca nu toata lumea.

Nu toata lumea, nu??

The image “http://i336.photobucket.com/albums/n339/mihaiics/th_maimutza.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

Este ultimul lucru pe care Anti-Plicti si-l doreste - sa aduca vreo ofensa persoanelor private, cu atat mai putin celor dragi. Nu am sters postul, m-a rugat chiar ea sa nu mai sterg ce scriu, asa ca incerc sa mai spal cu ocazia asta... nu putina ci... no... ce e de spalat :)

Eu nu vreau sa ofensez/pierd oamenii dragi care citesc blogul de fatza, asa ca sustin si cu ocazia asta: sunt impotriva violentei domestice sau salbatice. Poezia pacatoasa si "satanica" e un pamflet si trebuie tratat ca atare, cum frumos scrie in subsolul blogului despre articolele de aici. Deci nu violentzei!!! Huoooo!!! Daca mai promoveaza cineva violentza salbatica altundeva decat la comentarii, ii sparg falcile :) Acum nu pot nici cenzura comentariile si opiniile stimatilor cititori, atata vreme cat nu contin cuvinte gen: $^%*, @@#$(, %($##* sau ^%$$#@%^.

Mnoa, cam asta s-a ales de idilica poveste de dragoste post-mariaj si din opiniile stimatilor comeseni. Eu zic ca a fost si este o mostra in micro despre viata macro. Adica asa e si-n viata, oamenii sunt diferiti si trebuie sa operam cu aceasta idee. Si, mai mult, sa exersam toleranta, caci ea singura este cea care ne deosebeste de nevertebrate, babuini si cercopiteci.

Bine, eu mai cred ca daca situatia geo-politica-sociala-economica-muzicala s-ar imputzi, ne-am da in cap pe strada, TOTI, fara prea multe exceptii, indiferent daca suntem printzi sau aurolaci. Civilizatia asta cred ca e... un fond de ten, daca intelegi ce vreau sa spun... Dar asta e o cu totul alta poveste :) La final, un cadou pentru Celine :)

The image “http://i32.tinypic.com/ay1w80.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.


Vezi si:
- M-am insurat - au aparut primele probleme in paradis
- Probleme in paradis - versiunea ei
.
Twitter
Facebook

18 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

.. si tobele batea..... si Dili astepta.... Celine dac-accepta... scuzele lui Cippychan...

aventoro spunea...

Domnule,

Niste sfaturi de la un tip insurat de 4 ani si zece ani impreuna:
- nu iti postezi probleme personale pe blog, nici in gluma - este o ofensa grava adusa sotiei tale
- cred ca inca nu te-ai maturizat
- ce inseamna pentru tine a pune femeia la respect? este o chestie tipic romaneasca in care barbatul vine acasa bate cu pumnul in masa sa i se aduca mancare si se uita la televizor (probabil in chiloti) NUUU respecta-ti sotia, fi atenta cu ea

Succes!

PS: am citit doar aceasta postare deci nu stiu care a fost problema ta

aventoro spunea...

...si fara sa-mi fac publicitate la tine blog iti propun sa vizionezi un filmulet

http://www.serginiu.com/2009/07/10-ani-impreuna.html

Bineinteles ca au fost si momente in care divortam dar in final momentele frumoase raman o vesnicie.

Succes si va doresc sa va impacati cat mai repede,
Sergiu

Anonim spunea...

Propun sa o lasam asa cum a cazut. A fost frumos, ne-am distrat, am facut misto unii de altii, a fost haios. Acum insa cred ca trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant. Bravo Cippy, bravo Celine!

Cipri spunea...

Nu acuz pe nimeni; nici de partea masculina, nici de cea feminina. E pacat ca in loc sa glumim unii cu altii, uneori ajungem sa glumim unii pe seama altora. Si din pacate sunt mai "gustate" glumele cele din urma :(

Adriana spunea...

Daca ati intrat in hora trebuie sa jucati...pe ideea asta banuiesc eu ca s-a mers de la inceput! Personal nu cred ca poezia cu pricina sau vreun post a deranjat pe cineva din cei implicati! Acum modul de perceptie al fiecaruia e diferit... Pacat doar ca urarea Blog de Piatra specifica nuntilor online nu s a dovedit a fi atat de durabila pe cat pare la o prima impresie! Sunteti niste oameni extraordinari, ca altfel nu imi pierdeam timpul sa va citesc blogurile... O zi de vis tuturor!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - tobele tare batea / toata lumea auzea / doar celine nu raspundea / neam!! :)

@ sergiu - iti doresc inca 100 de ani alaturi de sotie. merci de comment. asta cu maturizarea uniii n-o rezolva nici la 55, poate :)) te mai astept.

@ addamissia - deocamdata e unu la unu cu lasatu' asa cum a cazut :) da, nu ne-a fost usor tovarasi :) multumim. speram ca ti-a placut totusi...

@ cipri - da, cred ca ai surprins cu iscusinta ce era de surprins. cu micul amendament ca din partea blogului astuia, cel putin, "atacurile" (glumele) au fost doar generice si in niciun caz la persoana :)

@ adriana - hehe, cred ca o "relatie" care ar fi trebuit sa se consume natural in aaani si ani de zile s-a consumat intr-o saptamana :) eh, uneori asa e si-n viata...

merci de ganduri si urari.

Cipri spunea...

Cippy, de-asta am zis ca nu acuz pe nimeni. Sau, acuz pe toti.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - atunci am nimerit-o bine si ramane asa. ai surprins cu iscusinta aspectul. apai nici nu mai indoiam :)

aventoro spunea...

Cipri: chestia cu maturitatea este o boala masculina. Din pacate noi ne gasim tot felul de jucarii si uitam de lucrul cel mai pretios pe care-l avem langa noi si care sunt sigur ca atunci cand avem probleme ne sunt alaturi.

Iti doresc casa de piatra si sa aveti grija unul de celalat!
Sergiu

aventoro spunea...

a, si filmuletul cu burtosul e super tare :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ sergiu - iti spun si tie dar mai mult MIE - hai sa nu uitam nici sa fim barbati. fetele ne vor virili dar ne "prelucreaza" ca sa devenim un fel de animalutze pe langa casa omului... pentru ca apoi sa plece cu primul brad pitt pe care-l intalnesc. sau macar sa viseze la el. (sper sa nu citeasca nicio fata commentul asta, ca iese foc :) merci mult de aprecieri, cu atat mai mult cu cat vad ca vin de la un om care stie mersul :)

Anonim spunea...

Eeee, uite ca io nu plec cu primul brad pitt. Conteaza omul, calitatea lui, sufletul lui, gandurile lui, nu faptul ca e frumos sau ca e plin de muschi. Chiar nu conteaza aspectele astea. Si nu o spun de florile marului. Nu vorbesc niciodata din carti, ci din ceea ce am trait pana acum. Frumusetea fizica a unui barbat chiar nu conteaza in momentul in care simti ca nu exista compatibilitate. Este valabil si pentru femei.

Unknown spunea...

:)

Unknown spunea...

eu zic să nu ne despărţim, că ne cam potrivim, serios acum :D

ps. în ciuda aluziilor insensibile ale lui Sorin, persoana mea ştie face mâncare şi mai ales prăjituri.
Miam, miam, miam! Invităm pe toată lumea la noi, cu excepţia lui Sorin :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ celine - nu ne despart ei asa usor :) dar fara sorin, ratiunea noastra de-a fi??? :)

Unknown spunea...

fără, am zis!

Trimiteți un comentariu