joi, 13 august 2009

Bicicleta viitorului, in carne si oase si carbon si cauciuc

Sponsori:

Nu te freca la ochi, nu te ciupi... Nu suntem in viitor... nu visezi... Guvernul Boc este inca in functie, haha. Dar daca noi nu suntem in viitor, am adus viitorul la noi, cu aceasta... futuristica bicicleta (n-am zis nimic de mama nimanui...) Apartine unui ciclist caci, bineinteles, fotbalistii au cele mai bune gagici iar ciclistii cele mai bune biciclete... Este ciclist de talie olimpica si-l cheama Chris Boardman iar bijuteria albastra e o bicicleta care, spune el, se va produce in 20 de ani...

Nu numai ca arata intr-un mare fel, dar bicicleta asta are si proprietati mai iesite din comun asa... Adica tot cadrul e facut din carbon (iti poti inchipui cat poate fi de usoara???) si are in ea un mecanism anti-furt. Adica bicicleta e blocata pana nu-si pune ciclistul nostru degetul undeva acolo s-o activeze. Deci ca sa te alegi cu asa ceva, trebuie sa-i tai degetul domnului Boardman :))

Ce mai are? Pai cauciucuri care nu se perforeaza dar care se umfla singure... Aici nu inteleg ceva, dar nu mai imi bat capul... Mai zice Boardman asta ca toate tehnologiile folosite la bicicleta asta exista in zilele noastre doar ca nimeni nu le-a pus impreuna pana acum. Bine ca esti tu destept, Boardmane... :)) Pai acum ca le-ai dat ideea, poate ti-o fura si nu mai trebuie sa asteptam 20 de ani :)


Vezi si:
- Mercury, noua generatie de patine cu rotile
- Inventie. Motocicleta
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu