joi, 2 iulie 2009

Yahoo Answers: intrebari retardate rau :))

Sponsori:

Ne plac prostii. Mai ales aia mult mai prosti ca noi. Pai in cazul asta, articolul de fata trebuie sa fie un deliciu. Avem aici o colectie de bijuterii - intrebari tampite puse de utilizatorii Yahoo Answers. Stii site-ul... te loghezi, pui intrebari si ceilalti utilizatori raspund cat de bine pot... Saracii, chiar se chinuie si de obicei reusesc sa dea raspunsul corect. Doar ca aici, unele din intrebarile astea chiar mi-au facut sa mi se zbata si mie neuronii in cap, gandindu-ma "cat de tampit poti sa fii?" Ei bine, atat de tampit, dupa cum vei vedea singur... Gradina Domnului chiar e mare... desi una din intrebari m-a facut si pe mine sa ma gandesc: oare Dumnezeu chiar se uita la noi sub dus?? :)

1. Incepem cu prima intrebare, zice asa: acum cateva zile am adoptat un copil dar nu mai imi prea place. Cum fac sa-l dau inapoi?


2. Cum sa fac un copil negru? Cred ca a avea copii negri ar fi dragut, deci ce sa facem eu si prietenul meu sa facem unul? Nu vreau sa adopt unul, vreau unul al meu.


3. Cat de repede se descopun cadavrele? Exista vreo cale sa grabesti procesul?


4. Cum sa-mi fac cainele sa nu se mai linga? Am incercat sa pun doua substante cu gust rau dar nu se opreste... Ce-mi sugerati?


5. Cati ani de puscarie primesti daca jefuiesti o banca? Dar daca folosesti un pistol?


6. Vreau gemeni! Cum sa-i fac? Trebuie sa fac sex cu mai multi tipi?


7. Cine e dom'le Michael Johnson asta? A murit sau ceva?


8. Care e cea mai buna modalitate sa-mi determin parintii sa divorteze? Multi dintre prietenii mei au parinti divortati si ei cred ca e misto pentru ca parintii le dau mereu cadouri si au doua Craciunuri si primesc multa atentie. Pare misto deci cum sa-mi fac parintii sa divorteze?


9. Nu pot sa cred ca a inghitit inelul!! Inelul ala era mostenire de familie trecut prin 7 generatii si urma sa-i cer mana prietenei mele asa ca am rugat chelnerul sa puna inelul in prajitura. Ne-am dus la restaurant noaptea trecuta si, pe masura ce mancam, tot asteptam ca ea sa-l gaseasca. Dar cand colo, ce sa vezi? Inelul a disparut! L-am intrebat pe chelner si a zis ca l-a pus cu siguranta in prajitura asa ca probabil l-a inghitit fata. CE MA FAC ACUM??


10. Cat de des mananca copiii? Deci am grija de copilul surorii mele in week-endul asta ca ea sa poata sa mearga in luna de miere. Doar ca nu sunt sigur cat de des ar trebui sa hranesc copilul? O data la doua zile e bine?


11. Vodka are alcool in ea?


12. Ar trebui sa-i dau papucii prietenei mele? A facut sex cu 3 barbati dar ea zice ca nu m-a inselat pentru ca a folosit prezervativ. Chestia asta se cheama inselat?


13. De ce e asa mare scofala cu incalzirea asta globala? Faptul ca n-or sa mai fie asa multi ursi polari inseamna ca vor fi mai multi pinguini si cui nu-i plac pinguinii??? Si oricum avem nevoie de mai multe zone calde pentru vacante, nu credeti?


14. De ce nu poti sa-mi iau pistolul cu mine in avion? Ce se intampla cand un terorist incearca sa deturneze un avion si nu e nimeni care sa aiba un pistol? Guvernul asta e condus de idioti carora nu le pasa de siguranta noastra...


15. Ar trebui sa fac un test? Am ajuns din greseala in New York la o parada gay, week-endul asta si acum mai simt cam rau. Probabil nu e mare lucru dar credeti c-ar trebui sa fac totusi un test pentru orice eventualitate?


16. Cum iti dai seama daca cineva e baiat sau fata? Ca de exemplu atunci cand numele lor nu e prea evident, precum Chris sau Sam sau asa si nu poti sa-ti dai seama cand te uiti la ei? Exista persoana asta la mine la job si incerc sa-mi dau seama de doua zile dar nu vreau s-o intreb pentru ca mi-e jena...


17. Vom mai putea sa facem gheata dupa incalzirea globala? Sau vor trebui sa inventeze ceva nou pentru a ne putea tine bauturile la rece?


18. De ce e muzica rock asa de tare? Baietii de pe strada exerseaza in garaj si pe mine ma doare de fiecare data capul pentru ca muzica e foarte tare. De ce trebuie sa cante asa de tare? Nu ar putea sa cante mai incet sau macar alt gen de muzica care nu le sparge urechile tuturor vecinilor?


19. Care rapper canta cel mai corect gramatical? Vreau sa le dau voie copiilor sa aiba acces la cat mai multa cultura si entertainment posibil dar nu vreau sa deprinda obiceiuri proaste.


20. De cate ori trebuie sa fac sex cu prietenul meu ca sa-mi spuna ca ma iubeste? N-a zis niciodata pana acum dar stiu ca oamenii care fac sex se iubesc. Deci de cate ori e nevoie? 3?


21. De ce oamenii strazii nu-si gasesc un loc de munca in loc sa zaca peste tot si sa fie lenesi si sa accepte mila de la altii?


22. Dumnezeu te vede si la dus? Ni se spune la biserica despre faptul ca Dumnezeu ne vede peste tot dar asta inseamna si la dus? Nu e dusul o chestie personala? E Dumnezeu pervers?


23. Cum sa fac cainele varului meu sa devina gay? Eu si cu varul meu ne facem mereu farse si in week-endul asta am grija de cainele lui. Cred ca ar fi asa haios daca i-as face cainele homosexual dar nu stiu cum sa fac. Stie cineva?


24. Poate cineva sa-mi traduca propozitia asta in spaniola? Nu vorbesc spaniola dar as vrea sa spun "pune banii in plasa si fa asta repede".



Vezi si:
- Intrebari si raspunsuri pentru curiosul din tine
- Da-i sa zaca!! Un retardat la o nunta - video
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Mai mor de ras nu alta, sunt tari rau, nici nu stiu care ar fi prima dac-as face un top... m-ai pus pe ganduri cu vodka aia, ia uite: http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080809075816AA3iPJF cata vorbaraie pana sa se prinda ca aia fara alcool se cheama apa.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hehe. dap tari rau. de-aia am si lasat atat de multe, pentru ca nu stiam pe care s-o scot... :) aoleu, "aia fara alcool e apa"!!! haha. dap, uneori raspunsurile sunt chiar mai tari ca intrebarile... tin minte ca pe vremea razboiului din georgia (caucaz) scrisese una din georgia (sua) si intreba unde sunt tancurile de care auzise ea la televizor si daca ar trebui sa-i fie teama :))) pe aia n-am mai gasit-o... :)

Dili spunea...

a, e ceva gen asta: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080823135822AAt923R dar nu e originalul :P

adizzy spunea...

nu am mai ras de mult asa de tare..aia cu inelul e superba!! da au si raspuns oameni la ele? adica na..:))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - haha, mi se pare ca chiar asta era. ma bucur ca mi-ai reamintit-o si mie... te misti :)

@ adizzy - da, cum a mancat fata inelul, haha. sa stii ca au raspuns, dar din ratiuni de spatiu (erau f. multe) am eliminat raspunsurile. si asa e mare, cum vezi. unele erau spumoase... mi-l amintesc pe cel cu michael johnson. unul din raspunsuri era: prietene, tu locuiesti intr-o pestera? :)

eSorin spunea...

intrebarea 15 este cea mai retardata.:D

Trimiteți un comentariu