duminică, 26 iulie 2009

Petrica Gheorghe si Zapping TV - se poate mai kitsch ca OTV-ul??

Sponsori:

Doar din respect pentru domnul Petrica Gheorghe am pus semnele de intrebare din titlu. Pentru ca raspunsul este unul fara echivoc. Deci pe cablu la mine a aparut Zapping TV care cica e noul post de televiziune pe care il patroneaza celebrul, ma-ntelegi, Petrica Gheorghe. Cum, nu stii cine e Petrica Gheorghe?? Vaaaai...

Iti spun sincer ca, in cele 15 minute cat m-am uitat la emisiune, mi-am pus mainile in cap de cel putin 5 ori... La cate aberatii am putut auzi pe minut... Nu stiu ce e in capul lor, dar iti spun cum par. Petrica Gheorghe asta si sotia lui, Alice Gheorghe, fac un talk-show zilnic... Si stau ei la un birou, respectiv pe un fotoliu si bat campii in principiu, citind din cand in cand mesajele trimise de telespectatori. A, si-l injura pe Dan Diaconescu, cel sub aripa caruia s-au aflat pana nu demult, lansandu-i provocari de a se bate in idei, concepte si televiziuni...

Offf. Aseara a fost invitat un alt specimen care-si facea veacul pe la OTV, Cezar Matei, tipul cu coditza si care abera la randul lui despre viatza si lume... La un moment dat se gandeau c-ar putea s-o copteze pe Teo sa faca emisiune la televiziunea lor de debara...

Ca sa n-o mai lungim, Petrica Gheorghe asta are ambitii mari. Vrea sa devina un mic mogul de televiziune, mai mic ca Vantul dar, clar, mai mare ca Diaconescu. Daca te gandeai cumva ca nu se poate ca o televiziune sa fie mai underground ca OTV-ul, ei bine iata ca Zapping TV-ul asta are profilul necesar.

A, o singura chestie mai spun... Ma, sunt obisnuit de televiziunile nationale ca, daca aud cumva aberatii, ele sa fie totusi sustinute de ceva, de argumete, fie ele aberante la randul lor... Ei bine, la Petrica Gheorghe, aberatiile te lovesc fara nicio pregatire prealabila. Adica sa vorbesti despre cum va ajunge Dan Diaconescu presedintele tarii si ce ministri va pune, despre cum s-a ridicat OTV-ul datorita tie... sau cum ai vrea tu sa lucreze Teo Trandafir pentru tine... astea sunt dintr-un cu totul alt film. De-aia eu le prezic lui Petrica Gheorghe si televiziunii lui un viitor stralucit :)


Vezi si:
- Senzational!! In tomberon cu Dan Diaconescu - video
- Care ai degradat presa, ma?
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Supraestimezi targetul minunatului post. Cand or aparea blonde despuiate si prezicatoare si pe acolo ai sa vezi ca nu mai e cale de intoarcere si Zappingu' asta (de unde numele?????????????) va deveni un balaur care scuipa foc in Diaconescu.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, da, da. n-am nicio indoiala. si eu m-am uitat, ca m-am saturat (ca romanul) de lucruri bine facute dar deja banale, asa ca m-a captivat prostia si kitsch-ul astora.

zapping? pai asta e numele emisiunii pe care minunata sotie a dl. gheorghe, alice, o facea la tvr si ulterior la otv. un fel de cronica a carcotasilor infectata cu ah1n1 :))

Anonim spunea...

iata ca vremea a trecut si ai avut dreptate zapping se vinde :) detali pe http://traiestesenzational.wordpress.com/

Trimiteți un comentariu