vineri, 10 iulie 2009

Cum arata Belgradul - no comment...

Sponsori:

Un prieten de-al meu a fost recent la Belgrad. (Salut, Victor, daca citesti) La concertul AC/DC. M-a sunat sa ma ia si pe mine, doar ca avea un numar de telefon mai vechi asa ca nu m-a gasit :((((( M-as fi dus, sincer. Oricum a zis ca a fost un concert de zile mari, cu baietii din trupa trecuti de 60 de ani dar agitandu-se ca in tinerete. Mai ales chitaristul, Angus, pe numele lui, care n-a stat in loc, deloc. Dar nu despre asta e vorba ci despre cum spune Victor ca arata Belgradul. Incredibil, dupa standardele lui profund cunoascatoare... daca intelegi ce vreau sa zic...

Fotografia de mai sus (click pe ea daca nu vezi bine), zice Victor, e facuta intr-o zi oarecare, intr-un loc oarecare din Belgrad... Ma, eu nu am vazut Belgradul dar am vazut Romania si nici cu tarisoara mea nu mi-e rusine la capitolul... bunaciuni. Chiar cred ca suntem un popor cu fete foarte frumoase (le salut pe cititoarele de fatza) care fac sa le curga balele, ma scuzi, la toti occidentalii care ne viziteaza (ca ai nostri s-au obisnuit:)

Totusi, m-a asigurat Victor, exemplare ca cele de sus parca vezi destul de rar la noi... Nu contrazic specialistii :)


Vezi si:
- Gagigi peste gagici. Gagici amatoare dar bune - poze
- Cel mai nasol job din lume - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

si eu care credeam ca te referi la curatenie ... :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha, hai ca a fost tare... adevarul e ca par destul de curate domnisoarele... ;)

adizzy spunea...

serios cand am vazut poza in corelatie cu titlu ..o da e curat orasul...ce vrei sunt fata alte chestii imi "sar in ochii" :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

dap esti fata, realizez mai greu la treburi de-astea... dar ai vazut ca am zis ca cred ca avem fete f.f. frumoase in romania :)

Trimiteți un comentariu