vineri, 10 iulie 2009

Un chinez a vrut sa-si arunce fetita pe geam - poze

Sponsori:

O noua poveste de groaza din China circula zilele astea pe internet. Un tata nebun, tampit, inconstient si iresponsabil ameninta ca-si arunca fetita de doi ani de la etajul 8 al cladirii in care se afla. Chiar o balangane amenintator afara de la fereasta...

Numai ca din fericire, in China, politia nu doarme. Atat din interior, cat si din exteriori politistii incearca sa intervina pentru a preintampina o tragedie. Asta deoarece dobitocul de tata ameninta ca se arunca si el odata cu fetita.

In timp ce politistii care reusisera sa intre in apartamentul chinezului ii distrag acestuia atentia, omul legii care actiona din exterior reuseste sa inhate fetita. S-a dus o lupta pret de cateva secunde pentru corpul micutei. In cele din urma politistul iese victorios.

Doar ca nebunul de tata ameninta ca se arunca si el, chiar si fara copil, asa ca actul de eroism al politistului nu s-a incheiat. Cu fetita intr-o mana el incearca si reuseste sa-l prinda pe tata cu fereastra pentru a-l impiedica sa sara.


Pana la urma intervin si politistii din interior si reusesc sa-l traga inauntru pe zevzec. Totul se termina cu bine. Nebunul a fost dus la politie si s-a dovedit ca era drogat.


Povestea asta imi aminteste de o intamplare petrecuta in Romania. Tot asa, unul ameninta sa se arunce de la etaj. Era etajul 6, deci f. sus... Nu avea copil insa si in cazul ala politistii s-au apropiat din exterior. Doar ca barbatul i-a vazut la timp si a reusit sa sara. Imaginile sunt cutremuratoare si nu mi-au iesit de pe retina nici acum. In cadere, se loveste de niste table ale terasei de mai jos. Lovitura a fost una groaznica rau. Intre timp am gasit si imaginile video. ATENTIE sunt f.f. socante. Daca stai rau cu corasonul, mai bine nu te uita. Daca te tine, vezi AICI.


Vezi si:
- Oops!! A impins sinucigasul de pe pod ca bloca traficul - poze, video
- Sa mai zici ca nu seamana chinezii intre ei...
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu