vineri, 19 iunie 2009

Obama omoara musca (falsa??) sau cum se face politica - video

Sponsori:

Politica la nivel inalt, ma refer... Barack Obama a transmis un mesaj cat se poate de clar lui Kim Jong Il, Mahmud Ahmadinejad si mai ales lui Ossama bin Laden. Fiti cuminti, or else... Adica a fost un mesaj de forta in sensul in care, pac-pac, a omorat o musca ce se plimba prin studioul in care liderul american dadea un interviu (de fapt nici n-a fost "pac-pac" ci doar un singur "pac"). Obama nu a stat prea mult pe ganduri si a turtit musca dintr-o singura miscare. Sigura si precisa, asa cum ii sta bine unui presedinte american.

Iti dai seama ca imaginile au facut repede inconjorul lumii. Curajosul presedinte american care nu sta pe ganduri cu musafirii neinvitati. Acum ce sa zic, daca te uiti atent, musca pare cam mare... oare asa or fi mustele in America sau... nu e cumva un exercitiu de imagine bine pregatit al lui Obama?? :)) Nu, acum serios... imaginile sunt chiar high-definition... vezi vreo musca zburand pe vreundeva??? Sau ma rog, parca e ceva... un punct... Nu ti se pare totusi ca prea se aseaza si sta pe mana in miscare a lui Obama dupa ce acesta tocmai ii facuse vant??? Ma rog... Paranoia la romani :)



Oricum si presedintele nostru care isi doreste sa puna la respect vreo cativa ziaristi ar putea sa ia lectii de la clipul de fata... :)


Vezi si:
- Barack Obama e si el om. Poze inedite...
- Care e diferenta dintre Obama si Sarkozy
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

turisticus spunea...

Bine ca nu a scos un pistol ... in orice caz o chestie de prost gust.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha, mi-a placut asta cu pistolul... raman la parerea ca ceva e putred acolo... :)

Trimiteți un comentariu