luni, 22 iunie 2009

Ge-ni-al!! Noile reclame de promovare a Romaniei fac toti banii!!

Sponsori:

Nu credeam ca voi ajunge sa ma mai "excite" ceva in legatura cu tara mea. Doar ca acum tocmai sunt foarte foarte mandru ca sunt roman. Am incheiat de vizionat cele doua noi clipuri de promovare a Romaniei in afara. Ambele sunt incredibil de geniale, din punctul meu de vedere. Mai ales primul, in care, la noi, femeile au dreptul sa se casatoreasca cu patru barbati, oamenii calaresc zebre iar in pomi cresc pesti :))



Sa mor eu daca nu se si potrivesc cu realitatea... Caci ce zic cele trei vedete acolo... e aproape adevarat :)) Daca n-am spus-o o repet, sunt mandru ca tara mea a fost in stare sa faca astfel de clipuri de promovare. N-am baut nimic, sunt treaz, ca sa nu ma suspectezi de chestii subiective :)



Eu cand ti-am spus ca doamna Udrea tace si face, nu m-ai crezut. Si NU sunt cel mai mare fan al dansei. Apropos, Base' l-a laudat (finalul articolului) saptamana asta pe ministrul Bazac al Sanatatii. Anti-Plicti o facuse cu cateva luni mai devreme. De doamna Udrea nu poate sa zica presedintele, pentru ca se interpreteaza. Lasa ca zic eu :)


Vezi si:
- Romania, tara avortului??
- Doar noi avem voie sa injuram Romania??
.
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

asta arata ca am epuizat orice aveam de promovat :)))) cool.

Anonim spunea...

Dumnezeule!!!! Nu pot sa cred cat de misto sunt! Fata de cele anterioare astea chiar mi-au dat fiori si vorba ta, m-au facut sa fiu mandra ca-s romanca. :)

[sper ca nu te superi daca le pun si eu]

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ nobine - daa, am trecut la cele abstracte. lasa ca oricum suntem un popor boem :)

@ cristina v - hehe, ma bucur sincer ca ti-au placut si ca nu sunt singurul care le-a apreciat. chiar si la o zi dupa ce le-am pus, cred in continuare ca sunt geniale!! a, si ma mai bucur ca ai gasit si un motiv de "mandrie" cu ocazia asta ca mi s-a parut ca si tu ca si mine, ramasesesi in pana la un moment dat, din ce-am vazut acu ceva vreme la tine pe blog :) suntem ca hagi, noi romanii. uneori nu facem nimic tot meciul, dar in minutul 86 avem o sclipire si dam golul victoriei :)

Dili spunea...

io am ramas ca aia ce-si dau cu mana de frunte de-a-n boulea: haaaaaaaaa??!!!

Anonim spunea...

ce comparatie :)) chiar nu ma privisem prin prisma lui gica hagi pana acum, dar ai dreptate :D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - hm. pai de ce? te intrebi ce e cu pestii in copaci si cu miresele si cu zebrele?? sau nu intelegi de ce m-am exaltat? sau si una si alta:)

@ cristina v - pai ca sa ramanem in nota clipului:)

Cipri spunea...

Genial!!! O să le pun şi pe blogul meu :)

herrdanovici spunea...

In sfarsit niste spoturi care chiar isi merita banii. Mi-au placut dar primul clip cred ca a cam furat conceptul, s-a ispirat din ,,Mesaj pentru Europa" de la Parazitii(vedeti partea de final). Da oricum bravo lor ca au ales sa iasa din tiparul creat in ultimii ani.

Trimiteți un comentariu