luni, 27 aprilie 2009

Ramona Gabor nu stia ca biletul trebuie compostat

Sponsori:

Eu cand ti-am spus ca e o mica taranca, destul de proasta, nu m-ai crezut. Acum avem confirmarea confirmarilor. Ramona Gabor a primit amenda de la controlorii RATB pentru ca nu stia ca biletul pe care-l avea trebuie compostat. Calatorea cu RATB-ul bine-merci, fara sa perforeze bilet, fara abonament, fara nimic. Ca o floare ce este. Cica avea un bilet ratacit pe undeva prin geanta ei de fitze dar, ma-ntelegi, ea credea ca poti merge cu el mult si bine.

Ramonica, nu ti-a spus soru-ta ca atunci cand face flama tramvaiul la sarmele de curent tu nu trebuie sa zambesti, ca nu-ti face nimeni poza? Numele designerilor internationali pun pariu ca le stii. La fel si adresele televiziunilor... Auzi, mamica, la Bacau nu sunt autobuze? Sau mergeai numai cu taxiul? Nu cumva ai vrut sa mergi moca acum? Io asa as crede, doar ca statutul de blatist nu se prea potriveste cu cel stea in ascensiune spre vedeta nationala...

Sunt carcotas, fratilor, dar fix pe asta nu mai aveam eu chef s-o vad la toate televiziunile. Nu de alta, dar nu prea stiu ce-o recomanda... Daca era vreo bucata ceva... sau macar ruda cu Elisabeta Polihroniade... :)


Vezi si:
- Ramona Gabor - de la pipi la olita, direct in shoubiz
- Cheeky Gabriela sau de ce nu dorm eu noaopteaa
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

A Not So Spotless Mind spunea...

Of of:))

Anonim spunea...

Mai , poate anumea a facut-o , ca sa mai iasa in evidenta cu ceva. Caci , in ultima vreme , nu prea a mai bagat-o nimeni in seama .Sau ma insel? DD, a ajuns si ea , mare vedeta!!! Zau ca as fugi departe , departe de tot ( poate in pustiu , acolo sigur nu dau peste vedete de genul R.G.).

Simona spunea...

pe mine ma mira mai cu seama faptul ca asa o "vedeta" s-a coborat la nivelul de a merge cu mijloacele de transport in comun ... ;) ... of of ;))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ eternal sunshine - ca bine zici :)

@ angel - da, poate ai dreptate, caci cumva a ajuns la presa. poate chiar ea a spus... nu vom sti vreodata, dar da de fugit putem fugi. numai sa nu ne urmareasca prin cosmaruri :)

@ simona - da, chiar. probabil irinel e ocupat cu gagicile prin cluburi si nu mai finanteaza si cumnata. da, of, of :)

Trimiteți un comentariu