vineri, 24 aprilie 2009

Pozutzele de vineri (ep.15)

Sponsori:

Motto: In casnicie, dragostea e ca o supa: primele linguri sunt prea fierbinti si risti sa te arzi, ultimele linguri sunt prea reci si esti cam satul. (Cicciolina)















Vezi si:
- Pozutzele de vineri (toate episoadele)
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Cipri, dacă mai văd mult melcul ăla de vizavi, de la "sfatul zilei", cum îi ies ochii din coarne sub talpa neîndurătoare a nemernicului, jur că-mi lipesc leucoplast pe monitor (o să iau măsurile chenarului). Deci nu se mai poate. Nu poţi să le aduci pe maimuţe înapoi? Sau vezi şi tu, un marmoset pigmeu, un lemur (sunt foarte drăguţi lemurii, deşi se cam holbează şi ei), o mierlă, un crap, o suricată, un măgăruş... Ai foarte multe opţiuni. Îţi mulţumesc anticipat (vorba vine), inclusiv în numele PETA şi al tuturor organizaţiilor care apără drepturile animalelor de pretutindeni, de la micul purice, la elefantul african (aici intră automat şi moluştele). Eu zic că un prim pas extrem de important s-a făcut, ai renunţat la celălalt nemernic care tot împuşca un câine negru (apropo, a murit câinele? Sper că şi-a găsit un stăpân mai omenos). Toate bune! Mersi pentru pozuţele de vineri, acu' pot să mă culc liniştită şi să visez frumos, dacă îmi iese din minte melcul torturat sub talpa nemernicului). Toate bune!

P.S. Vaca de lângă melc e ok.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

Of ma Alina. Inainte sa simpatizez cu cauza ta si sa iau o morga serioasa si precoupata, am ras de mi-au trosnit falcile. Si era sa dau delete din greseala la poza cu melcul... Da, e dramatic ceea ce-mi spui, dar ce putem face?? Asta e intr-adevar intrebarea... te anunt cu regret ca am contract semnat cu melcul. asa ca ia bani f.f. frumosi ca sta sa calce nemernicul ala cu talpa lui nemernica pe el. a vrut sa ma stoarca de bani, ca initial a avut ideea sa facem o poza cand isi baga ochii in priza si i se desuruba casa din spate si scria pe ea "citeste anti-plicti". dar pentru ca sunt milos, am acceptat doar poza pe care o vezi... cat despre cainele care tot murea... voia saltea... ca el nu mai cade pe jos, ca vrea saltea... am renuntat la serviciile lui, i-am spus sa se duca sa cada pe saltea la alte bloguri... zi si tu acum cine are dreptate? revenind la melc... nu te poti concentra pe partea cand ridica ala piciorul si melcul se retrage, nu? cred ca nu... iti promit ca gasim o solutie. il dam mai jos, facem ceva... ok? :) negociem :)

PS: te salut, merci de comment.

Anonim spunea...

Ştiam eu că eşti om cu suflet mare. Aştept cu real interes să expire contractul cu melcul sau, poate, o reziliere spontană... Până atunci, facem abstracţie, că doar n-o să renunţăm la anti-plicti :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ne-ntelegem noi cumva ;)

Trimiteți un comentariu