marți, 7 aprilie 2009

Lujan Zoo. Gradina zoologica cu bucluc - poze

Sponsori:

Se inampla in Argentina. O gradina zoologica de acolo a luat decizia controversata de a permite vizitatorilor sa intre in custile animalelor si sa de distreze cu ele. Si nu intra la hamsteri sau la iepuri, ci la unele dintre cele mai periculoase pradatoare din lume. O cheama Lujan Zoo si se afla in apropiere de Buenos Aires. Daca vrei senzatii tari, tot ce trebuie sa faci e sa platesti 50 de euroi si sa semnezi cateva hartii in care te angajezi ca daca esti halit nu faci gura.

Si mai tare e faza ca si copiii au voie sa intre in custi si sa se traga de bracinar cu animalele. Din ce stiu eu, copiii pot parea o prada usoara pentru lei sau feline, ca-s mici si pot starni animalele. Iar pradatorii salbatici, oricat de blanzi par, pot fi imprevizibili rau de tot. Pana acum n-au fost incidente dar facem pariu ca e o chestiune de timp pana vom auzi si despre asta?















Vezi si:
- Imagini infioratoare. Un leu si-a atacat dresorul - video
- Cum ne mai distram copiii
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Acum, ce sa zic, eu nu inteleg cum de eutanasierea nu e acceptata dar intrarea intr-o cusca de animal salbatic da, cu atat mai mult pt copii!!! Mi se pare cam la fel... snobismul si idiotenia nu ma mira, ca vorba aia, daca i se face un serviciu orgoliului vizitatorului de ce n-ar da niste euroi, ma mira insa cum de e legal asa ceva... Si n-am vazut vreun ingrijitor care sa fie prezent in momentul vizitei, deci oamenii aia chiar exploateaza prostia umana.

loredana şi robert spunea...

e o lume foarte mare. la urma urmei fiecare e liber sa decida ce face cu viata lui. dar chiar sa te joci cu viata propriului copil mi se pare o actiune nu doar de inconstienta ci chiar criminala. dar, asa cum spuneam , e o lume mare si libera.

Seriale TV spunea...

Probabil nu mai au vizitatori si de aceea au bagat faza asta cu intratul in cusca...strategie de marketing...creca au acum niste incasari. Eu unul as intra la un cangur sa vad daca il bat la box :)) .

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - da, si il mai pune si sa semneze. adica daca te papa e problema ta.

@ loredana si robert - niste norme tot ar trebui sa existe, dar intr-adevar e o lume mare si libera iar fiecare, teoretic, trebuie sa fie responsabil.

@ seriale tv - smecheria a tinut, ca imaginile or sa faca inconjorul lumii. haha - dar nu in timp ce face sex:))

Cipri spunea...

@Ciprian:
"...facem pariu ca e o chestiune de timp pana vom auzi si despre asta?"

Facem pariu că ăla nu va mai fi subiect de Anti-Plicti?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - hehe. de ce spui asta? ca va fi foarte sangeros?

Trimiteți un comentariu