miercuri, 18 februarie 2009

Oops!! S-a intamplat in Romania...

Sponsori:

Stire: Vaslui, 17 feb /Agerpres/ - Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna vasluiană Iana, a ajuns în stare gravă la spital, cu buzele smulse, după ce a încercat să-şi sărute iapa, iar animalul l-a muşcat.

Potrivit medicilor de Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad, bărbatul a povestit că obişnuia să facă des acest lucru, ca semn de afecţiune pentru animalul său. Deranjată de faptul că bărbatul mirosea a alcool, iapa a reacţionat muşcându-l.

'Pacietul s-a prezentat la spital cu o plagă muşcată. Fiindcă în drum spre spital acesta pierduse mult sânge, plaga fiind destul de mare, pacientul a fost stabilizat, a primit sânge şi a beneficiat de tratamentul corespunzător', a declarat dr. Cătălin Angheluţă, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Pacientul a fost transportat la o clinică din Iaşi, unde urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

---------------------------------------

Sa mai zic si eu ceva? Coane Forminte sau cum te-o chema. Cum sa-ti smulga, bre, iapa buzele? Matale care ai vrut sa dragastesti animalul... Asta e recunostinta? Coane Forminte, nu cumva ai pupat matale o alta iapa inainte si animalul a simtit treaba asta? Si-ai dat-o matale cu alcoolul ca sa nu te faci de cacao?

Am auzit multe la viata mea dar asa ceva inca ba. Oricum io cred ca ai putea ajunge chiar celebru. Dupa antologicul caz al penisului lui John Bobbit taiat si aruncat pe geam de sotia Lorena, matale ai putea intra in istorie ca primul barbat pedepsit de o... iapa. Nene Forminte, io zic sa incerci pe viitor cu niste animale mai mici, macar daca te musca sa nu produca paguba asa mare.


Vezi si:
- Interviuri. Betivii spun lucruri trasnite - video
- Hi5.ro - Doamne mare ti-e gradina - poze
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

:)) Mi-a placut tare comentariul tau! Saracul om! Dar vezi, mi-as fi dorit mult sa pateasca asa ceva cei ce sunt cruzi cu animalele, sa li se intample celor ce le chinuie, nu unuia care tine la ele!

Anonim spunea...

doamne fereste!! Chiar ca, se intampla in Romania... :-s

Anonim spunea...

of. si asta tot din Moldova e. offfffff. :|

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ diana - pai de obicei asa se intampla. mie inca mi-e greu sa-mi inchipui cum naiba s-o fi putut intampla asa ceva.

@ cristina - in moldova nu te poti plictisi, bag seama:)

Trimiteți un comentariu