marți, 24 februarie 2009

Nicoleta Luciu sau cum ajung pipitzele in prime time

Sponsori:

Astazi am avut liber de la lucru. Se mai intampla si din astea si am avut proasta inspiratie sa deschid televizorul. Am ramas un pic pe Pro TV, la Happy Hour, ca mi s-a parut asa ciudat sa-l vad pe Maruta luandu-i interviu lu' nevasta-sa, adica Andrei. Nimic de comentat, amandoi sunt suficient de simpatici, isi vad de treaba and stuff.

Problema este ca din ce am vazut, evenimentul zilei, la trustul Pro, este insa botezul copilului Nicoletei Luciu. Adica mare eveniment mare, cu tam-tam si tot tacamul. Site-ul Pro TV vuieste de treaba asta. Acasa TV, la fel. Pana si Mediafaxul a dedicat o galerie foto marelui eveniment.

De fapt cine e si Nicoleta Luciu asta? O fiinta cu tatele exagerat de mari, care s-a facut remarcata prin figuratia de exceptie si prostiile pe care le debita la emisiunea lui Teo de la Pro TV. Nu!! Gresesc!! Prima oara s-a facut remarcata, de fapt, ca iubita lui Dinu Maxer, pe care l-a lasat ulterior, ca nu era o vedeta de calibru suficient de mare pentru steaua in ascensiune care avea sa devina ea. Vezi ce le stiu??? :))) Pai cum sa nu le stiu, ca toata ziua numai de-astea dau la televizor:)

Care e de fapt problema? Pai n-ar fi o problema in mod deosebit, doar ca sportul asta pe care il practica pipitzele astea ma dezgusta un pic. Care e principiul? Pai fii atent. Faci pe dracul in patru ca sa te agheti de unul si sa iesi un pic in fata. Ramai cu el pana apare un papagal mai colorat si mai gras. Te bagi repede pe combinatie cu el, ii faci un copil si cam asta a fost: poti apoi sa te ingrasi linistita. Si sa vii sa spui ca tu esti o femeie independenta, ca vrei egalitate cu barbatii, ca si tu poti face pipi din picioare, ca sa mai spele si ei vasele si ca de ce au talpa piciorului mai mare ca a ta?

Cineva imi spunea ca scopul multor prezentatoare tv, mai ales cele de la sport, este sa se faca remarcate de cate un baron din asta, ca sa le puna si lor mana Dumnezeu in cap. Altcineva mi-a atras recent atentia in legatura cu faptul ca, dupa ce s-a maritat, o astfel de prezentatoare nu mai apare cu decoltee generoase pe sticla. Pai da.

Iar dupa ce ele reusesc, isi baga si familiile la inaintare. Ieri la Maruta era invitata sora Nicoletei, al carei nume imi scapa momentan, care si ea ar vrea o halca din celebritatea soru-sii. La fel se intampla si cu Ramona Gabor, surioara Monicai Columbeanu, iar cazurile sunt multe.

Sa fie, sa faca, bravo lor. Dar cand, orice site sau televizor deschizi, dai invariabil de botezul copilului Nicoletei, parca e un pic cam mult. Caci problema e acolo unde multi dintre noi punem botul la pseudo-evenimente din astea. Ma, macar Banica si cu Andreea Marin sunt totusi cate cineva, au o cariera in spate. Dar Luciu?? Nicoleta Luciu??? Come oooon.

Daca si Gheorghe Dinica a fost la botez, a facut frumos acolo, si a girat cu prezenta lui marele eveniment, ca un mare actor national ce este, parca imi vine sa ma uit la OTV. Macar acolo treaba e pe fata :)


Vezi si:
- Ramona Gabor - de la pipi la olita, direct in shoubiz
- Cheeky Gabriela sau de ce nu dorm eu noaptea
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

stiu, e gretos ce se intampla la tv, din nefericire am deschis si eu tv ieri si am dat sa butonez... botez, botez, botez. La cat m-am uitat, nu foarte mult dar suficient, am acu o dilema, oare botezul l-am vazut la tv sau am fost si eu prezenta la FERICITUL eveniment. Oricum sa le traiasca dar sper ca e ultimul, pt ca un al doilea tanc ne-ar termina.
HiHi

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

daaa. fii pregatita ca urmeaza botezul lui chivu:))

Anonim spunea...

Oooooo... de asta am uitat. La astia nu a ajuns criza :-)

Trimiteți un comentariu