vineri, 6 februarie 2009

Fredonezi un pic si afli numele melodiei, pe net

Sponsori:

De cate ori nu m-a chinuit cate o melodie. Stiam cateva note din ea, puteam chiar sa o fredonez dar nu reuseam sa-mi dau seama despre ce piesa e vorba. M-a urmarit cu zilele cate-o frantura de piesa de-asta. Ce sa-i faci, am si eu piticii mei.

Ei bine, acum aceasta problema poate deveni amintire (cu melodia nu cu piticii:). Am dat peste o pagina de net care rezolva aspectul. Adica apesi pe un buton acolo, fredonezi cel putin 10 secunde din piesa iar site-ul vine in alte cateva secunde si-ti spune despre ce melodie e vorba. Ti-o ghiceste, cum ar veni... Nu ca e tare?

Nu am facut teste extensive, dar am cantat Happy Birthday to You (jur ca nu mi-a venit altceva in cap:) si ai dreaq omuletii din site au stiut ce am cantat si mi-au spus cum o cheama pe piesa. Bine, acum stau sa ma gandesc... E bine totusi sa nu fi prea afon, ca s-ar putea fie sa ramai cu ochii in soare, fie sa crape site-ul... Vezi, te descurci tu. Daca merge, lasa-mi si mie un comment ceva. A, era sa uit, site-ul il gasesti AICI, iar poza de mai sus iti arata unde trebuie sa faci click prima oara. Enjoy!!


Vezi si:
- Cum arata o camera foto profesionala pe interior
- Bryan Adams a trecut testul Romania si a cantat demential
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

cu zambetu' pe buze spunea...

interesant tare.las ca incerc si eu imediat:D

Dan spunea...

merge perfect! am incercat si pop si clasic. Tipii au o baza de date ca lumea si un motor destept de recunoastere!

Anonim spunea...

Nu recunoaşte orice. Muzica techno, electronică nu o poate identifica.
Am două-trei piese din această categorie, din perioada 99-2001.
Cel mai enervant e că toate 3 sunt doar instrumentale.
Am luat legătura şi cu diverşi dj, şi nici ei nu ştiu despre ce e vorba, deşi piesele s-au tot difuzat,la timpul lor, pe marile posturi de televiziune MTV, VIVA, şi sunt foarte uşor de fredonat.

Trimiteți un comentariu