joi, 5 februarie 2009

Oren Lavie - cel mai tare videoclip ever!! - video

Sponsori:

Oren Lavie este un israelian nascut in 1976. Actualmente traieste la New York, evident, dupa ce a trecut un pic si prin Londra. E cantaret, compozitor, dramaturg si regizor. Probabil nu multi au auzit de el. Nici eu pana de curand. Una din melodiile lui a fost pe coloana sonora a filmului Cronicile din Narnia. Ce mai, un tip sensibil, comparat in multe medii cu Tom Waits sau Leonard Cohen.

Mai un pian, mai o chitara, un violoncel sau alte instrumente reci insotesc majoritatea melodiilor lui. Cea de jos nu face exceptie. Este o piesa fabuloasa, din punctul meu e vedere, cu un videoclip exceptional. A fost lansata acum vreo doua saptamani si se cheama "Her Morning Elegance". Ti-o dedic in exclusivitate!!



Am cules si niste aspecte interesante pentru cei carora le-a placut cu adevarat clipul. A fost realizat in totalitate din fotografii. Peste 3.200 de poze au fost facute pentru clip. A fost nevoie de o pregatire pe calculator care a durat 4 saptamani iar pentru filmarile propriu-zise a fost nevoie doar doua zile. Daca nici asta nu e imaginatie, atunci nimic nu mai e... :)


Vezi si:
- Stiai ca se poate hip-hop la vioara?
- Stii ca vine James Blunt in Romania, nu?
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Maria spunea...

super interesant intr`adevar :). uimitor cate poti face in propriul pat :)). ceva diferit fata de ce ne`am obisnuit deja. si versurile sunt foarte frumoase de asemenea.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hei. ma bucur mult ca ti-a placut si ai apreciat. si mie mi s-a parut deosebit. nu credeam sa ma mai surprinda ceva atat de placut:)

Trimiteți un comentariu