vineri, 20 februarie 2009

Cum am devenit bogat peste noapte

Sponsori:

Draga cititorule, cam asta a fost. E gata, sunt bogat, plec din tara. Eforturile (nu stiu exact care) mi-au fost rasplatite, sunt milionar in dolari!!! Cum am reusit, o sa-ti spun imediat, pana atunci, ca sa crestem un pic suspansul, o sa-ti spun ce planuri am cu banii.
The image “http://i336.photobucket.com/albums/n339/mihaiics/thmoney1.gif?t=1235093780” cannot be displayed, because it contains errors.
Pai mai intai o sa cumpar Blogspot-ul, ca sa-mi dau mie si celor din blogroll trafic si linkuri fara numar. O sa ma extind apoi si la ceilalti, dupa principiul care mai doreste, care mai pofteste. Spui cate clickuri vrei si primesti dublu :))) Buuun. Apoi o sa fac muuulte concursuri frumoase ca cele ale lui Inka, cu premii multe, multe si grase dar date numai pe ochi frumosi ;)

Apoi o sa-mi cumpar 1.000 de shaorme si 1.000 de pizza pe care sa le mananc intr-o saptamana. Sunt bogat, deci ce conteaza ca voi fi gras: )) Apoi o sa dau o petrecere la care invitatii trebuie sa vina cu sacose goale, ca sa care banii pe care li-i voi da cadou. Apoi o sa-mi cumpar tutun si o sa-l invelesc in bancnote de 100 de dolari pe care o sa il fumez in cada, si cate si mai cate...

Gata cu suspansul, hai sa-ti spun cum am reusit. Nu stiu ce am mancat cand eram mic, te las pe tine sa ghicesti, dar vreau sa-ti spun ca in ultimele zile am primit vreo 5 mailuri in care eram anuntat ca am castigat de la 720.000 de dolari in sus. Am facut un calcul si deja am strans peste 13 milioane de dolari. Observ ca mailurile vin in continuare, deci intr-o luna ajung la un miliard de dolari ca popa. Daca nu ma crezi, o sa-ti arat mai jos si mailurile cu pricina.

Sa incepem cu mailul care are valoarea cea mai mica. Ia uite-l ce frumos e. 720.000 de dolari!!!! Acum ma crezi? Premiul vine tocmai din Orientul Mijlociu, dar ce conteaza. Banii nu au miros...


Dar sa mergem la sume mai sanatoase. Ia uite-l, ia uite-l. Pestele cel mare!! Pe cel de la Loteria Britanica. Vezi ce frumos scrie ca am castigat? 10 milioane de lire sterline!!!


Deci daca am atras si atentia Microsoft, chiar nu e de glumit. Un milion de lire sterline de la nasu' mare, Bill Gates!!! Lasa-l ca are de unde... Pentru el e o nimica toata. Nea Bill, pe chestia asta o sa-ti cumpar 100 de Windows-uri ne-crackuite si o sa-i fac reclama lu' site-ul lu' matale, microsoft.com...

Mai sunt si altele, dar astea au fost cele mai importante. Deci draga cititorule, acest blog nu va mai fi scris de acum incolo din Romania, ci il voi scrie dintr-un hamac pe care il voi instala intre doi palmieri in Hawaii. Acolo ma mut prima oara, dupa aia mai vad. Cred ca o sa-mi mai deschid un alt blog despre cum se inmultesc pestii tropicali, caci de-acum incolo voi avea destul timp sa studiez comportamentul acestor vietuitoare.

Nu? Oare o fi vreo gluma proasta la mijloc? I don't know


Vezi si:
- Asa arata camera mea
- Cum sa faci bani de la hipermarketuri
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

Ce tare, cat m-am putut amuza! Dar ce, tu esti mai cu mot si mie nu imi trimit nimic? Nu vreau sume colosale ca ale tale, da macar acolo 1 milion de parai :) sau hai invita-ma la party ca am o sacosa tip sac in care incap si eu cu totul! See ya ! :)

Essences spunea...

Multumesc pentru reclama :D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ diana - un milioan de parai pentru diana de la nasu mare!! si o sa platesc un web designer sa-ti faca un template si mai frumos decat ai acum (desi o sa fie cam greu:). te invit si la party dar sa stii ca cu caratul banilor te descurci...:P

@ inka - ce-i frumos trebe promovat;)

Diana spunea...

Ma descurc nasule, eehe cine nu s-ar descurca? Da, asta cu web designerul e chiar o idee buna sa stii! Merci frumos :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

chiar maine ma duc sa joc la loto:) deci sa fii pregatita:)

Trimiteți un comentariu