joi, 22 ianuarie 2009

Magda Ciumac, mult mai tare ca Barack Obama

Sponsori:

Barack Obama ar trebui sa-si demita toti consilierii de imagine. Pai n-au putut alege alt moment pentru depunerea juramantului prezidential decat in ziua in care Magda Ciumac a revenit pe ecrane dupa rapirea ei fantoma de 10 zile?? Puteau sa anticipeze un pic, sa se informeze, sa prevada ca nebuna ar putea sa re-apara. Pentru ca audienta ceremoniilor cu noul presedinte din America si astea a fost pur si simplu spulberata de aparitia Magdei la OTV de marti.

Am aflat ca televiziunea de apartament a lui Dan Diaconescu a zburat spre un rating mediu de 6-7 la suta din prima, lasand celelalte concurente de caruta. Pentru cine nu stie, un rating de 4% este considerat deja foarte smecher in Romania. Ce inseamna asta, iti dai si singurel seama, in conditiile in care, inteleg ca televiziunea din garsoniera a avut un varf spre 8-9 procente la un moment dat.

Mai e ceva de zis? Obamele tata, nu te pune cu tampita, ca vezi ca te-a luat tare din prima zi... Despre romanii care s-au uitat la ea, ca inecatii, numai de bine. Tineti-o tot asa baieti, faceti-o presedinta, schimbati imnul cu o manea, ca m-am cam saturat de lalaiala asta care e acum. Adevarul e ca imnul ar avea nevoie de un pic de nerv, un pic de... ritm. Iar o manea ar pica manusa :)


Vezi si:
- Elodia traieste
- Dan Diaconescu se muta la bloc
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu