miercuri, 17 decembrie 2008

Primele parodii cu George Bush si pantofii

Sponsori:

Baietii nu stau prea mult pe ganduri. Azi isi ia omul un pantof in cap si maine e parodiat prin tot internetul. Si vorbim de parodii savuroase si haioase rau. Cele mai la moda au fost animatiile dar avem si cateva fotografii si chiar un joc online.

Pentru inceput ceva soft si elegant. Deja scena din Matrix se potriveste manusa, cu un George Bush ferindu-se de pantof precum Neo in slow-motion, adica in bullet-time. Genial !!

Mergand la chestiile mai hard, daca initial George Bush scapa ieftin, doar cu doi pantofi care si aia si-au ratat tinta, in noile parodii Mr. President o ia la greu. Ba o scena din Stan si Bran, in care spre el se arunca cu frisca. Evident ca se fereste si nimereste in capul cui nu trebuie. Ba o echipa de baschet. Cea mai absurda, dar pe care eu o gasesc savuroasa, e aia in care ziaristul arab arunca... da, ati ghicit, cu capul lui Saddam Hussein :)

http://i336.photobucket.com/albums/n339/mihaiics/parodie2.gif?t=1229472566

http://i336.photobucket.com/albums/n339/mihaiics/parodie1.gif?t=1229472593

http://i336.photobucket.com/albums/n339/mihaiics/parodie3.gif?t=1229472618

Cat despre jocul online, si el e cat se poate de ingenios. Evident ca tu esti cel cu papucii si, in 30 de secunde, trebuie sa-i aplici cat mai multi in mecla liderului de la Casa Alba. Ca fapt divers, jocul e fost realizat de Alex Tew, tanarul de 24 de ani, care a devenit celebru si bogat in 2006, dupa ce a vandut pixelii unei pagini goale de internet, botezata "Pagina de un milion de dolari".

Jocul poate fi gasit AICI, doar ca la ora la care scriu eu randurile astea, site-ul e un pic prabusit. Probabil in urma numarului imens de accesari.

Ti-a placut? Aboneaza-te la RSS - full
Click aici! Adauga Anti-Plicti la Favorite


Vezi si:
- Irak. Papuci in capul lui George Bush
- Incredibil - Adrian Despot in propria parodie

Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Bush se vinde bine...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

se cam vinde... mai mult la ei decat la noi, dar merge si aici:)

Trimiteți un comentariu