sâmbătă, 13 decembrie 2008

Oala care se topeste (Melting Pot) ep. 10

Sponsori:

- Mircea Badea are blog. De putin timp. Foarte bine. De fiecare daca cand am scris ceva despre el, lumea s-a aratat interesata la greu. A zis si el si asa si este - a spart toate topurile bloggerilor care se laudau cu audientele lor. Mie imi place personajul, e pitoresc. Si romanilor le place, ca a cam spart si topurile Realitatii Tv, la 10 pentru Romania. Unde a iesit printre primii ziaristi dar si analisti. Ar fi insa o mica problema la asta cu blogurile. Bloggerasii cu care se bate Mircea Badea nu se compara cu el la capitolul notorietate deci concurenta nu e tocmai corecta. Dar asta nu-i stirbeste, clar, din farmec si tot tacamul.

- daca tot veni vorba de Mircea Badea si Realitatea Tv. Am gasit pe un blog o chestie cel putin interesanta. Cum a schimbat Realitatea o stire de la ora 10 pana la 14. Daca in prima, Mircea iesea pe locul 1 la categoria ziaristi, iata ca in a doua, el e doar nominalizat. Acum ori e vorba de o greseala, ori sondajul a fost manarit un pic pe parcurs. Totusi, acum sa fim seriosi... Cum naiba sa iasa pe locul 1, la ziaristi, un jurnalist de la o televizune concurenta??? In sondajul pe care l-ai comandat si platit tu, cealalta televiziune... Oricum si asa sunt destui in top de la Antena 3. Acum ce sa zic? Lasa ca are si Realitatea calitatile ei :)

- sa va dau acum o idee de afacere. Mi-au povestit recent niste prieteni ce au facut ei la Amsterdam, intre altele. Pai au fost intr-un loc in care au vazut nici mai mult nici mai putin decat un show erotic, ca sa nu zic por-no, de toata frumusetea. I-a costat vreo 60 sau 70 de euro, cu bauturi incluse. S-au asezat frumos la mese ca la teatru, a inceput show-ul si da-i si lupta. Si asta nu e tot, protagonistii erau plasati pe o platforma care se mai si invartea. Adica sa se vada spectacolul in toata splendoarea lui, ma-ntelegeti. Nu stiu daca e legal asa ceva la noi in tara, dar daca va fi vreodata, ati da lovitura cu asa ceva. (salutari lui pisicu cu aceasta ocazie, ca zice ca citeste Anti-Plicti. Il invit sa explice el mai bine cum a stat treaba. Oricum a fost cu sotia, deci nu-s probleme:)

- de ce nu-mi fac cruce in autobuz? Pentru ca e concurenta mare. Pe langa fiecare biserica pe unde trece tramvaiul sau autobuzul in care ma aflu, cel putin 10 oameni isi fac cruce. Si probabil il roaga pe Al de sus sa fie sanatosi si sa aiba toate cele. Si foarte bine ca e asa dar ce sanse sunt sa-mi indeplineasca Dumnezeu tocmai mie rugile, ca sunt atatea autobuze care trec pe langa biserici in orasul asta...

- eu am mai multe probleme cu criza financiara. 1. Cat ne-au frecat astia de la UE si FMI in anii trecuti, ca nu suntem o economie de piata veritabila, ca suntem pericol pentru investitori, ca mai avem de stat la colt. Da auzi? Pe americani de ce mama naibii nu i-a verificat nimeni? Cum naiba de ditamai economia numarul unu a lumii a ajuns in recesiune si de-aici sa te tii criza pe tot globul?? 2. A doua problema e cea in care criza economica e mai mult o criza de nervi. Adica agentii astia economici, firmele, sunt mai degraba panicate decat afectate de treaba asta. Pentru ca cred ca nu toate dar multe din concedieri, reduceri de costuri etc. sunt preventive. Adica bai, e nasol, va fi nasol, trebuie sa facem si noi ceva. Ce noi suntem mai fraieri? Si uite asa, lantul slabiciunilor se transforma intr-o criza si mai criza.


Click aici pentru abonare la RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Citeste si:
- Toate episoadele Oala care se topeste
- Politicienii - bloggeri mari cu trafic mic
- Cum sa faci bani de la hipermarketuri

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu