marți, 23 decembrie 2008

Mass-uri... Mass-uri de mess haioase sa te doara burta

Sponsori:

Mass-uri, mass-uri si iar mass-uri. Iubim mass-urile de messenger. Avem aici cateva mass-uri haioase pentru iubitorii genului. Primim cu totii mass-uri pe Yahoo Messenger, pe unele le ignoram, la altele mai zambim... Cele mai multe mass-uri ne enerveaza, dar asta e si farmecul lor. Multi si-au luat igonore pentru ca le-au trimis, dar macar au fost injurati si vorba aia - au fost mai putini singuri. Tot e o chestie. In continuare cateva din cele mai tari mass-uri de mess pe care le-am primit intr-un mail recent de la cineva dragut.

The image “http://i43.tinypic.com/177erk.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
  • Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat… =))

  • Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg.” E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale. mesajul asta chiar merita trimis la toti (este faorte avedarat)

  • VAND NEVASTA!!!!!!!!!! An de fabricatie 1983 , culoarea roscata , full option: suspensii super, portbagaj mare. Stere f buna de functionare putin uzata (cam de 2ori pe z; dar duce mai mult) Al doilea propietar, certificat in regula . Cai putere oooooo (poate sa tina o herghelie ) Caroseria putin atinsa: a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat( daca sunt acasa) si a intrat in ea , in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate dar cu timpul se repara, Pret neciabiln, o dau cu tot cu accesorii : unu de trei ani si una de 5 ani , rog seriozitate!

  • Vreau sa va multumesc tuturor care mi´ati trimis mass´uri pe parcursul anilor . Datorita bunatatii voastre am trecut prin urmatoarele: 1. Am citit de 170 de ori ca, contul meu de yahoo va fi sters. 2. Am cam 30000de ani plini de ghinion in fata mea si am murit deja de 671 de ori pt ca nu am dat toate mass-urile mai departe. 3. Mi-am sacrificat o mare parte din economii pt micutul Ionut care saracul de el e de 3 ani tot nou nascut si in spital in stare critica. 4. Telefonul meu gratuit Nokia nu a ajuns la mine niciodata si nici televizoarele si miile de dolari nu isi fac simtita prezenta.5.Mama mea cica ar fi trebuit sa moara de vreao 543 de ori da e teafara si vie.

  • Daca nu il dai mai departe, jur ca nu ai suflet… Un copil are nevoie de bani pentru: droguri, alcool, tigari si curve; Salvati o viata……..va rog ajutati!!!!!…………Super tare!!!!!!!!

  • "STIRE DE ULTIMA ORA Posta romana anunta ca sau scos de pe piata timbrele cu emblema clubului dinamo din cauza ca oameni nu stiau pe care parte sa scuipe dak esti stelist da mai departe prea tare scuze de mass da e tare faza de tot "

  • Cica s-a inventat un robot care prinde hoti. În China a prins în 5 minute 100 de hoti, în America a prins în 5 minute 200 de hoti, în România în 5 minute s-a furat robotul )))))))

  • "Din ciclul trimite la 10 persoane in 5 minute va prezentam: "De necrezut dar adevarat!!!! scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot, apoi apasa shift+alt+ctrl+tab+esc+enter+del+F1+F2+F3+F4+F5+F6+F7+F8+F9+F34, apoi restarteaza calculatorul apoi stinge-l de tot, arunca monitorul peste fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse shi joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!!... P.S.: Nu uita sa te gindesti la persoana iubita !!!!!!!!" )))) Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor, trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog.."

  • Studiile releva ca persoanele care citesc acest mesaj cu mana pe mouse se masturbeaza zilnic.

  • Draga cititorule, sunt un extraterestru si in momentul de fatza ma joc cu degetul in fundul tau. Stiu k iti place deoarece te vad k razi. Dak vrei si alti prieteni de-ai tai sa se simta bine, da acest mesaj mai departe.

PS: lista acestor mass-uri se va actualiza pe masura ce mai primesc sau mai aflu de ele. Mass-urile ne fac sa zambim si e pacat sa nu profitam.


Ti-a placut? Aboneaza-te la RSS - full
Click aici!! Adauga Anti-Plicti la Favorite

Pe Anti-Plicti, vezi si:
- Papusa gonflabila de 5000 de euro
- Niste smiley mai deocheati asa

.
Twitter
Facebook

10 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

.Membru al asociatiei nationale "darma-s-ar scolile"

Anonim spunea...

super tari massurle dar ar mai trebui mai multe ca sa avem ce da la idioti

Anonim spunea...

super tari mass-urile q extraterestrul,cel q copilul nevoias(=))) si cel q "NEVASTA DE VANZARE".va pwp tinetio tot asa

Anonim spunea...

misto massuri!!!felicitari!!!ati facut pa unu din lista mea sa se cace pa el de ras!!!pe bune...:))

Anonim spunea...

pffff....super tare frate !!!=))

Anonim spunea...

super tare

Anonim spunea...

Tare de tot frate deja am trimis doua!!!!!!!!!!!:)):)):))

Anonim spunea...

=))misto dar trebe mai multe X(

Anonim spunea...

thare rhau de tot frhate

Anonim spunea...

Its such as you learn my thoughts! You appear to understand so much about this, like you wrote the e
book in it or something. I feel that you just can do with some p.
c. to pressure the message house a little bit, however other than that, that is fantastic blog.

A great read. I'll certainly be back.

my web-site ... how much should i weigh

Trimiteți un comentariu