luni, 29 decembrie 2008

Cineva sa-i schimbe recordurile lui Oprescu!!

Sponsori:

Imi place de primarele doctor Oprescu. Dar sa mor daca reusesc sa inteleg de unde eferscenta asta cu intratul in cartea recordurilor pe banda rulanta. Si cu ce? Cu cei mai multi Mosi Craciuni, cu cel mai lung carnat afumat si mai nou cu cel mai greu tort din lume??

El, Sorin Oprescu, e un om sugubat de felul lui. L-am cunoscut si personal la un moment dat iar, in ora in care am stat la aceeasi masa acum vreo cativa ani, ne-a livrat vreo 15 bancuri. Inteleg deci de unde vine tema recordurilor si ca e unul din putinele lucruri cu care poate omul sa se remarce. Ca-n rest ii cam blocheaza astia toate proiectele. Ca el ar mai avea si altele.

Adica ar fi vrut sa construiasca si cea mai mare fantana din Europa. O fantana cantatoare cu jet de apa de 60 de metri inaltime, ma-ntelegi. Care n-ar fi costat decat un pic peste 6 milioane de euro. Dar stai ca n-am terminat. Omul vrea sa schimbe canalizarea. Ok. Frumos demers, doar ca nu orice canalizare ci pe cea din cimitire. "Pentru ca e depasita". Si mai vrea sa aduca, tot in cimitire, nush ce plante speciale, care sa emane o atmosfera religioasa.

Eu astept totusi niste recorduri mai in ton cu vremurile. De genul Bucuresti - orasul cu cele mai multe parcari si spatii verzi din Europa, un bucurestean a batut recordul pentru ca a petrecut cel mai putin timp din lume la plata taxelor. Sau record mondial la cat de repede se poate strabate Capitala dintr-un capat in altul cu masina...

Aboneaza-te la RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Citeste si:
- Iliescu si-a furat-o iar de la revolutionari
- Nu e bine vacii noastre
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu