luni, 22 decembrie 2008

Iliescu si-a furat-o iar de la revolutonari

Sponsori:

Ia uite ce zice o stire Antena 3:
Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost atacat cu monede duminică dimineaţă, la manifestările în memoria victimelor din 21-22 decembrie 1989.
Nea Nelu' si-a luato iar, saracu. Nu o nimereste deloc cu Revolutia asta si cu comemorarea ei. De fiecare data aceeasi poveste. Asteptam comemorarea Revolutiei sa vedem ce i se mai intampla lui Ion Iliescu.

In astia 19 ani l-au facut in toate felurile. Ba ca e comunist, ba ca s-a opus schimbarii, ba ca a furat Revolutia. Ce sa-ti fac nea Nelule, asta ti-e destinul. Uite ca n-au aruncat in mine cu bani ca ziceam mersi. Si abia asteptam anul viitor sa se implineasca 20 de ani si atunci sa vezi ce de lovele ieseau. Ca e cifra rotunda, vorba aia...

Dar lasa ca nici el nu s-a lasat mai prejos. Le-a bagat-o inapoi din toate directiile. In limbajul lui de lemn, asa cum stie el mai bine, le-a zis vreo doua pe blog la dansul. De le-au mers fulgii:
  • grup de elemente certate cu spiritul civic - adica niste nenorociti,
  • cu morala elementara - adica manelisti,
  • provocatori folositi ca masa de manevra - adica nevertebrate, meduze,
  • au proferat jigniri - adica i-au zis de mama,
  • cei prezenti au dezavuat actiunea provocatoare - adica le-au zis si ei de mama.
In Gandul, nea Nelu' le-o da si mai abitir. Probabil pentru ca inca erau proaspete evenimentele si nu ajunsese acasa sa se aseze la laptop sa scrie pe blog. "Puslamale nenorocite", asta au fost vandalii aia turbulenti, dupa spusele fostului presedinte. Nu se lasa bunicuta...

In continuare evenimentele de duminica, puse in context de subsemnatul :)

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu