vineri, 1 octombrie 2010

Ciprian Robu - noua speranta a muzicii dance romanesti

Sponsori:

In primul si-n primul rand fac precizarea ca Ciprian Robu nu sunt eu. Pentru cei care nu-mi stiu numele de familie si ar fi tentati sa creada asta... Este fratele unui bun prieten si fost sef de-al meu. Si nu mica mi-a fost mirarea sa aflu, de la amicul asta al meu, ca fratele lui face niste minunatii muzicale. I-am ascultat o piesa, apoi alta si alta... Toate surprind prin ceva. O sa zici ca in muzica dance nu mai e nimic de inventat... Ei bine, muzica lui Ciprian Robu surprinde. Este proaspata. Ritmul e spart pe alocuri tocmai pentru a surprinde...



Sus ai doar una dintre piese. M-am hotarat greu pe care s-o urc embedded aici. Am ales-o pe asta pentru ca pare ceva mai... easy... Si nici clipul nu e de lepadat... dimpotriva... Mai poti asculta alte piese, la fel de superbe, sa zic asa, aici sau aici.

Deci cu mandrie spun ca l-am cunoscut si eu pe Cipi, cand era mai mic. Intre timp, vad ca e mare si la propriu si la figurat. Bravo lui. Ma bucur mult pentru el. Retine deci numele asta - Ciprian Robu - pentru ca o sa mai auzi de el :)

A aparut AntiPlicti.ro - citeste acolo:
- MC Hammer e... chinez - video
- Esti pregatit sa devii vedeta? Eu nu cred...
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

"...la fel de superbe..."
AU!
Comparativ de egalitate aplicat superlativului?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

formularea completa din articol e "la fel de superbe, sa zic asa". acel "sa zic asa" denota faptul ca imi dau seama ca e gresit dar ca vreau sa fac aceasta greseala care ma ajuta la exprimare... tin la libertatea mea de exprimare, cum am mai spus :)

Trimiteți un comentariu