duminică, 12 septembrie 2010

Porumbeii si ceasul - poze

Sponsori:

Hai sa incheiem "week-endul sadic" intr-un mod apoteotic. Cu un alt post despre... nimic, lol. Bine, tu stii ca eu dau din gura mai mult, ca nu e chiar despre nimic. Adica poate fi si simpatic in sensul in care porumbeii se pare ca stiu cat e ceasul si, ca un facut, la ora 5 se cara :) Inafara de unul care cred ca e seful lor :) Mai departe te prinzi tu singur si eventual te amuzi un pic :) Vezi ca mai am un mic anunt jos.



Dupa principiul "vine omul, sta o leaca, casca gura dar si pleaca"... iar plec un pic. Lipsesc cam vreo saptamana asa. Nu si de pe blog pentru ca, surpriza, de data asta nu ma mai bazez pe dial-up ca pana acum, caci m-am smecherit si am intrat in lumea buna.

Cum spusei aici, mi-am tras un telefon care are net pe dansul. Am facut toate smecheriile necesare sa-mi transfer netul si pe laptop, asa ca daca vrea muschii mei, o sa postez si din tren, hihi :) Pe cat ma dau de valoros, pe atat de putin s-ar putea sa bata antenele Vodafone acolo unde ma duc (undeva langa Brasov) si sa n-am de fapt net. Ceva-ceva tot voi avea (macar GPRS) deci vorba poetului "Anti-Plicti merge mai departe" :)

Tot ce trebuie sa faceti suna asa: "io va rog sa fiti cuminti/Anti-Plicti sa-l cititi" :) Va pupa Cippy.

Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Distractie placita...si stai linistit, suntem pe aici :D

Metropolitan Cosmetics spunea...

interesat de un schimb de banner?

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Sa te distrezi!!!!Te pupam si noi!!!!

Trimiteți un comentariu