luni, 13 septembrie 2010

De ce sunt uimitoare picturile astea pe sticla? - poze

Sponsori:

Pai sunt uimitoare din mai multe motive. In primul rand ca sunt pictate cu acuarele (asa se scrie?) si-n al doilea rand sunt pe sticla. Asta inseamna ca pur si simplu culorile, fundalul si stralucirea picturilor se schimba in functie de lumina pe care o au in spate, de vreme sau de ora la care te uiti la ele. Pentru ca sunt pe sticla si facute cu acuarele au o oarecare doza de transparenta. Asta le face sa aiba un efect unic care poate fi vazut si in in cele 11 poze de mai jos.












Vezi si:
- Wallpapers... Wallpaper-uri deosebite. O colectie deosebita de wallpaper-uri de arta
- Un japonez face minuni cu bilele lui - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Iti taie respiratia....

Mihnea Balici spunea...

Oh my god... Sunt superbe. si parca pe sticla au un aer mult mai impresionant decat pe panza. Da o transparenta vaga care le face superbe, mai ales cerul si detaliile.
Articolul asta e de impresionat multimile!

VictorCh spunea...

Picturile le consider si eu excelente (TARE mi-ar placea sa am acasa macar litografii dupa ele), dar afirmatia "culorile, fundalul si stralucirea picturilor se schimba in functie de lumina pe care o au in spate, de vreme sau de ora la care te uiti la ele" ar fi fost mult mai bine ilustrata de cateva fotografii ale aceleiasi picturi in diferite asemenea imprejurari, pt a reliefa diferentele.

Trimiteți un comentariu