joi, 2 septembrie 2010

Super-oferta! Au bagat copii la Real

Sponsori:

Daca nu stii, iti spun eu ca nu prea vreau sa fac copii. Am gasit insa o solutie salvatoare. O sa-i cumpar. Da, si stiu si de unde. De la Real-ul din AFI Mall Cotroceni. Am ajuns ieri pe-acolo si nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca o doamna isi cumparase deja unul. Daca nu ma crezi, uita-te in poza de mai jos.

Pe langa tampoane, bauturi, conserve si ce-si mai cumparase, doamna avea in cos si un copil. Nu am intrebat-o de la ce raion l-a luat, ca era cam nervoasa. O fi fost de la carne? Sau de la lactate? Ca era inca mic, deci de lapte... Hm... Oricum, important e ca se gasesc. Sper sa fie pe categorii de varsta si temperament. Ca eu mi-as dori unul destul de marisor si cuminte.

Nu e prima oara cand vad copii in cosuri deci ma gandesc ca se mai gasesc si prin alte locuri. Deci sunt fericit ca nu trebuie sa ma mai chinui sa-l cresc si sa-i iau pampersi. Il iau de la Real gata crescut :)

Mai vrea careva? Ca poate nu baga des si atunci poate facem o petitie comuna si vor trebui sa cedeze la presiunea publicului si sa mai aduca...

Vezi si:
- Romanu' loveste din nou
- Romania - Capitalism: 3-0
.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Ha, ha, ha, lasa ca o sa-ti placa copiii cand o sa fie ai tai...si o sa le suporti ce nici prin cap nu-ti trece, hihi.....mai vorbim noi peste cativa ani ;)

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Ciao Cippi.Am venit sa dau o raita sa vad ce am pierdut in ultima luna....in primul rand pozutzele!!!
Cat despre ultima postare sunt total de acord cu ce a spus April.....o sa vezi cand o sa ai copilul tau!
Salutari!

Dili spunea...

pacat ca nu statea pe suportul rabatabil sa-ti fi scos nitel limba ca-l pozai, asa aveai justificare :PP Misto totusi ca avea codul de bare imprimat pe tricou :-)))))

CORA spunea...

Ai vrea tu sa fie asa de simplu!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ april - hm... tu stii ceva ce nu stiu eu?? dap, sigur o sa sa-mi placa... toata smecheria e sa-i fac, hihi.

@ judy - hola judy. ne-a fost dor de tine!! bine ai revenit. cum a fost pe unde ai fost? te pupam!!

@ dili - diliiiiii, esti diliiiiiii. cod de bare, auzi, loooool.

@ cora - hm, am sperat pentru o clipa... :)

Mihnea Balici spunea...

ador titlul :))

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Ai si cumparat copil????? pentru ca vorbesti la plural :-)Ehhhehe intreba-ma pe unde nu am fost(vorbind de Maramures :-))?a fost tare fain dar tare repede trece timpul.....

Trimiteți un comentariu