vineri, 10 septembrie 2010

Cum mi-am inflamat prietenii pe Facebook :)

Sponsori:

Totul a pornit de la urmatoarea gluma pe care am postat-o, ca status, pe contul personal. "Ciprian a aflat cu ce si-a servit colegele, de ziua ei, asistenta de la maternitatea Giulesti... Cu mititei prajiti..." Mnoa, gluma buna, frumoasa... usor macabra dar asta e. Sincer, asa cum ma asteptam, coruri de copii au sarit ca arsi. Ca sa sterg comentariul, ca ce gluma macabra si mai ales proasta am stat sa fac si de-astea. Vezi jos firul discutiilor, pana la un punct :)

Raman la impresia ca e o gluma. O gluma buna... dar asta e doar impresia mea. Tu s-ar putea sa ai o alta, e dreptul tau, asa cum au avut altii. Dar nu-mi spune sa sterg status-ul...

Am pus problema asa - pai ce facem acum? O iubim dintr-o data pe asistenta, care in loc sa-i supravegheze pe micutzi s-a dus ori la toaleta si a stat muuuult, mult acolo ori la petrecerea aia? Pe bune acum.

Romanul e o natie hazlie. Mereu am facut haz de necaz... la bine si mai ales la rau. Oricum, in postarea urmatoare le-am dedicat urmatoarea melodie tuturor fanilor asistentei - "I Can't Give You Anything but Love" :)



Vezi si:
- S-a ales si Miss Facebook...
- Facebook - una calda, alta rece... - poze
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

marcremih spunea...

Supoer misto clipul:)) hazliu caine si melodia e si ea una care binedispune.

Next Please spunea...

exista mititei fierti?:) sorry nush de ce dau numai feedback negativ, e mai usor de dat probabil:)) {chiar sunt fana a blogului}

Mihnea Balici spunea...

Glumesti? E geniala gluma!

Cipri spunea...

Asistenta nu are nicio vină pentru ce s-a întâmplat acolo. Faptul că a fost plecată mai bine de o oră de la salon, faptul că erau acolo copii ce trebuiau să fie la alt salon, faptul că erau copii pe masă, când trebuiau să fie în incubatoare, faptul că au văzut fumul și se uitau nepăsătoare cum se deformează ușa datorită căldurii....toate astea sunt vina celui care a printat calendarul! Da, pentru că el a trântit sărbătoarea aia acolo de se sărbătoreau. Dacă nu era sărbătoarea, asistenta era la treaba ei, foarte grijulie cu micuții și atentă la mămici. Pe dracu!

Cippy, e genială gluma!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ marcremih - haha. ai vazut cum se uita cainele de tamp in camera, cand nu canta? :)

@ hava mahava - prajiti. prajiti erau. ma bucur ca-ti place anti-plicti. te mai astept :)

@ mihnea - asa m-am gandit si eu... dar uite ca nu toata lumea a avut aceeasi parere. e bine totusi ca suntem diferiti. daca am fi toti la fel, ne-a plictisti :)

@ cipri - da asa e. stii oricine a fost vinovat asa ceva nu trebuie sa se intample intr-o maternitate. unde viata trebuie sa vina si nu sa se duca aiurea.

si da si eu cred ca gluma e buna si in primul rand e o gluma. am observat ca in principiu cei cu copii au reactionat mai ciudat. e dreptul lor cum e dreptul meu sa n-am :)

Trimiteți un comentariu