luni, 27 septembrie 2010

Cei mai tari culturisti din lume - poze

Sponsori:

Stii, multa lume se plange (mai ales femeile) ca barbatii cu prea multi muschi, culturistii deci, arata naspa. Hm, asa o fi daca zic ei/ele. Pe mine ma fascineaza treaba asta pana la un punct, cu atat mai mult cu cat am trecut si eu un pic prin sala de forta la viata mea. Raman deci la impresia ca sa-ti sculptezi propriul corp, in cazul barbatilor, ramane o arta (Si al femeilor, de ce nu, dar nu cu muschi :) O arta care cere munca si evident sacrificii. Hai sa trecem in revista cativa din cei mai smecheri culturisti ai lumii si recordurile lor. Majoritarea s-au retras din activitate insa nu au mai fost egalati de-atunci...

Incepem cu Gregg Valentino. A avut cei mai mari bicepsi din lume. Gregg este unul dintre cei mai controversati dar totodata iubiti culturisti din lume. A inceput culturismul la varsta de 13 ani. Dupa cativa ani buni de antrenamente s-a hotarat sa ia steroizi. Asa se face ca, in timp, bicepsii lui au crescut cu 100 la suta, ajungand de la o circumferinta de 53 de centimetri la un incredibil 71 de centimetri. In timp insa soarta s-a razbunat astfel ca Gregg a avut mari probleme. Poti vedea si un video pe tema asta aici.

Continuam cu Markus Ruhl. Are printre cei mai mari umeri din istoria culturismului.

Ronnie Coleman. A castigat de opt ori la rand titlul de Mr. Olympia - Oscarul body-building-ului. S-a retras deja din activitate insa recordul lui pare de neclintit. In prezent este contabil. Nu ti-ai dori sa-l contrazici la calculele pe care le face :)

Arnold Scwarzenegger. Cel mai tanar Mr. Universe, la 20 de ani si de 7 ori castigator al Mr. Olympia. Inainte de a deveni un actor celebru si politician controversat, Arnold a fost cunoscut drept unul dintre cele mai influente nume in istoria culturismului.

Lou Ferigno. Cunoscut si ca Incredibilul Hulk. A fost multa vreme principalul rival al lui Arnold Scwarzenegger dar si celebrul interpret al personalului Hulk. A fost de asemenea ajutor de serif. Nici pe asta nu ti-ai fi dorit sa-l enervezi :)

Johnnie O. Jackson. Ridicator notoriu de greutati. Dupa cum se vede in poza, n-a fost cel mai smecher culturist din lume. Insa grosimea si densitatea muschilor lui sunt uimitoare. Ies in evidenta chiar si atunci cand nu-i flexeaza. Io pe asta l-as pune sa promoveze culturismul prin afise si clipuri.

Si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista - Cippy (Anti-Plicti). Ramane in istorie ca cel mai muschiulos blogger din lume, la propriu si mai ales la figurat, lol :D:D


A aparut AntiPlicti.ro - citeste acolo:
- Super viteza. Cum arata un antenament la ciclism - video
- Erotica... (ep. 2) Alexandra...
.
Twitter
Facebook

8 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

Cu regret iti comunic faptul ca SI EU - TOT in rabara "alora" ma inscriu. Sa incerc sa explic.
Sunt de acord (partial) cu ambele afirmatii din articol:
"...barbatii cu prea multi muschi, culturistii deci, arata naspa."
si
"...sa-ti sculptezi propriul corp [...] ramane o arta [...] care cere munca si evident sacrificii."
La prima afirmatie as elimina portiunea ", culturistii deci,": mie imi plac culturistii, dar numai in etapele mai de inceput ale dezvoltarii lor, cand deja li se reliefeaza fibra cu fibra musculatura, dar numai pana in momentul in care "incep cu adevarat sa faca performanta", adica numai pana cand inca mai arata (scuza-mi exprimarea) a "oameni cu muschi", nu a "muschi care au atasat si un om". Etapa in care ei devin cu adevarat performeri o apreciez ca performanta pe care au realizat-o, dar nu-mi mai plac ei ca... "oameni-anexa la muschi".
Cat despre partea cu arta... doresc sa te informez (tot cu regret) ca recunosc faptul ca baletul este o arta (si la fel pictura abstracta, "poantilismul", etc), dar NU-MI PLACE. Ai vreo problema cu asta? Nu-mi recunosti dreptul ca o anumita arta sa nu-mi placa? (Mie si/sau celorlalti carora nu le plac CULTURISTII PERFORMERI.)
ATENTIE la exprimare si la stadiu: eu personal sunt convins ca "mai ales femeile" care "se plang" de faptul ca nu le plac culturistii, DE DEPARTE te-ar prefera pe dumneata, cel din poza, mie, cel de la varsta dumitale (din cauza unor probleme cu inima nu am facut niciodata sport in mod cat-de-cat sustinut si serios, si in consecinta in loc sa arat muschi eu aratam burta), deci afirmatia lor probabil ca trebuie ponderata in sensul aratat de mine.
Cand se mai iveste ocazia, arata-le te rog si o fotograma cu Stallone sau cu Schwarzenegger din vreun film, in care sa nu-si flexeze muschii ca pt competitie, si intreaba-le ce parere au!

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Ce fese are Ronnie.....am vazut si restul sa nu crezi ca numai acolo m-am uitat =))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ victor - poate ti-ai dat seama... daca nu, cu regret (mai ales pt mine) iti spun ca ultima poza e trucata... mi-e greu sa recunosc dar asta e :)

@ judy - hihi. am auzit ca stau bine cu muschii sportivii astia dar nu la fel de bine cu... cum ii zice... imi scapa momentan ;)

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Zici?????Ca al meu a facut cativa ani buni culturism(nu se mai vede aproape nimic :-( )dar nu am observat nimic dubios.....:-)

Ana spunea...

Parere personala:
chestiile din pozele de mai sus nu sunt nici in procent de...1% ravnite de mine.Daca as gasi numai din astia...posibil sa imi schimb orientarea mai repede decat sa salivez dupa astia...
E ca si cum ai imbratisa un bolovan ...nici nu ii ajungi la gat ca deja ii ai tot pieptul in brate.
:)

Anonim spunea...

sorry, dar nu-mi plac...prefer muschii la creier :)

VictorCh spunea...

Cippy: nu-mi dadusem seama - nici macar nu studiasem poza mai in detaliu.

judy: Pai daca bine oi fi inteles eu ce... sugerase, insinuase, Cippy, problema TOCMAI ASTA ar si fi, ca nu prea ai ce observa, nici dubios, nici ne-dubios!

anita: Cu prelungitoare pt brate ai incercat?

April: IN SFARSIT o opinie pertinenta! (Nu ca muschii nu ar fi un ornament potrivit pt un om, da' parca omu' nu-i tocma' un ornament potrivit pt muschi...)

Anonim spunea...

Can add to the beauty of the landscape when used correctly.
And your shoes will not be tracking soil into the house.

Mulch also keeps soil from being depleted of vital nutrients, so
gardeners do not have to rotate planting locations from year to year.



Here is my page ... mulching

Trimiteți un comentariu