luni, 6 septembrie 2010

Cainele si saltul mortal - video

Sponsori:

Acum stii cum sta treaba - fiecare cu recordurile lui :)) Sau, pentru astia mai pretentiosi, e cum a zis Neil Armstrong - un pas mic pentru om dar mare pentru omenire. Eu sunt convins ca patrupedul ala mic are impresia ca sare intr-o prapastie. Pentru el saltul este unul mortal, magnific... Are doza lui de maretzie, de eroism... Cand colo... :)) Ma distreaza teribil clipul :))


Vezi si:
- Daca animalele ar fi vedete - poze
- El este cel mai cool caine din lume - video
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

E haios, normal ca "te umfla rasul" cand il vezi.
Pt o analiza corecta trebuie insa tinut cont de raportul mare intre inaltimea de la care vede el apa cand sare si inaltimea de la care vede in mod obisnuit terenul din fata ochilor atunci cand merge - pt el intr-adevar acele sarituri in apa de pe acel ponton sunt echivalentul unor sarituri in prapastie - sunt mai dificile si cer mai mult curaj decat noua sa sarim de la platforma superioara (la trambulina).
Si-apoi, e de remarcat ca meritorie sporirea indraznelii sale (diminuarea ezitarilor) odata cu sporirea numarului exersarii sariturilor.

Unknown spunea...

foarte dulce :)

Anonim spunea...

simpatic catel:) si mai important este faptul ca el crede ca-i cel mai tare!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ victor - da, asa e. analiza ta e impecabila. daca ar sti bietul caine chiar ca s-ar rusina si n-ar mai sari in apa, lol.

@ celine - pupici.

@ anonim - haha. de fapt, la urma urmei asta si conteaza, ce crede el, nu? restul sunt detalii de oameni mari :D

Trimiteți un comentariu