miercuri, 11 august 2010

Udrea... Elena Udrea. Cat de frumoasa este Elena Udrea? - poze

Sponsori:

Elena Udrea. N-o poti ignora pe Elena Udrea. Si daca ai vrea, are ea grija sa iasa in evidenta. Si cand iese Elena Udrea in evidenta, n-o poti opri nici cu tancul. Fii atent. Am scris zilele trecute un articol despre frumusetea feminina, si cat de handicap este ea pentru femei. Intamplator am vorbit si despre Elena Udrea acolo. Faptul ca e frumoasa, ziceam, o face sa fie tratata usor nemeritat. Nu stiu cat de competenta e, nu e asta obiectul postului, insa faptul ca e femeie si frumoasa o face sa aiba tratamentul usor nasol de care are parte.

Majoritatea comentariilor la postul de care iti vorbesc sunt legate de Elena Udrea, semn ca femeia incita si cititorii Anti-Plicti. Un cititor a apucat sa spuna ca lui nu-i place, ca au intervenit imediat si prompt (si usor suspect) alti cativa comentatori care sa sustina contrariul.

In sfarsit. Incercam sa stabilim aici daca Elena Udrea este sau nu o femeie frumoasa. Spun asta pentru ca, am constatat cu surprindere, unii n-o considerati asa. Eu sa fiu sincer o va pe Nutzi Udrea ca pe o femeie buna. Adica mai degraba buna si frumoasa decat nasoala si urata. Fara discutie! (Marinarul s-a orientat bine, hihi)

Sigur ca poate e un pic grasutza (binisor) si cam gasculitza in aparentza... Si nu e chiar... cine? Katherine Heigl, dar totusi... Femeia are potential :D Uite, iti mai arat cateva fotografii dupa care revin cu finalul...




Ok, ne-am clatit un pic ochii. Sunt curios cine mai poate spune ca e urata. Si asta o zic eu, care nu sunt cel mai mare fan nici al dansei, nici al sefilor ei si nici al partidului in care se da in barci. Insa sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, nu? Ok, deci hai sa vedem tu pe unde esti, in sondajul de mai jos :)


Vezi si:
- Cum ar fi trebuit sa arate brandul de tara al lui Udrea
- Joc politic: dezbrac-o pe Nutzi Udrea
.
Twitter
Facebook

10 Pareri. Comenteaza:

Laura spunea...

Cred ca este o femeie extrem de atragatoare si este si perseverenta.

Lucian spunea...

Te asigur ca nu e deloc grasuta. Am vazut-o saptamana trecuta in institutia in care lucrezi si tu, de la 2 metrii distanta si arata belea. Acum cativa ani era intr-adevar mai plinuta, dar nu mai este de actualitate termenul. Mie imi face o impresie buna si din alte puncte de vedere. Imaginea ei a fost stricata de cele 2 posturi particulare de televiziune axate pe stiri.

Anonim spunea...

Bineinteles ca este o femeie frumoasa. Dar mai are multe alte calitati pe langa cele fizice.

Anonim spunea...

Udrea este mereu atacata de presa din cauza invidiei si refuzului de a crede ca o femeie poate realiza pe cont propriu ce a facut ea.

Anonim spunea...

Mentalitatea romaneasca este una profund misogina care asociaza frumusetea cu prostia. Trebuie sa depasim aceste prejudecati.

Anonim spunea...

Udrea nu este doar frumoasa ci si un politician competent si pasionat de meseria pe care o practica.

Anonim spunea...

Udrea debordeaza de eleganta, prestanta si feminitate. O admir sincer!

Anonim spunea...

Bravo ei ca stie sa faca fata oricarui atac cu diplomatie si isi asuma cu atata responsabilitate functia.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ lucian - nu contest daca spui ca ai vazut-o. eu n-o stiu decat din poze. nu e miss dar e o femeie frumoasa, sigur.

eSorin spunea...

MILF frate!bunaciune!doamna ministru vreti sa fiu amantul dvs?

Trimiteți un comentariu