joi, 19 august 2010

Mohora... Irina Mohora. Cine e Irina Mohora? E romanca de care-mi place cel mai mult...

Sponsori:

Eu nu ma aprind dupa femei prea repede. Insa in cazul asta am facut o exceptie pentru ca pur si simplu mi-a placut de Irina Mohora ceva de speriat. Mi se pare o fata extraordinara, asa dupa cum arata si se comporta. In momentul asta am doua domnisoare (publice si una privata) intre care ma decid greu si care sunt preferatele mele in materie de presa. Este aceasta Irina Mohora de care e vorba in propozitiile astea si... cum o cheama... de la Pro... Sport... Corina Caragea, asa.

Sincer, ma decid greu insa totusi as merge pentru Irina. Cine e Irina si ce m-a apucat? Pai am dat peste o fotografie cu ea si mi s-a re-activat acolo pasiunea :) Am remarcat-o din start in Secretul Mariei, telenovela de pe Antena 1. Juca un rol, evident, dar nu mai retin care. Actualmente prezinta o emisiune pentru copii, "ABC... de ce?" pe numele ei, la TVR1... A aparut si prin reviste, a fost si imagine de multe firme ba prin Polonia, ba prin India. Fata e o delicata deci nu ma mir. Le merita pe toate. Enjoy!!








Deci dansa e Irina Mohora... :) Cand am mai aflat si c-a refuzat sa filmeze scene erotice cu Mircea Radu m-a cucerit definitiv :) Sper totusi sa aiba prieten ca sa scap de tentatie :)

HOME
Vezi si:
- Imi plac destule fete da' la asta am zis "wow"
- Tunsori 2010. Tunsori de femei. Ultima moda in tunsori - poze
.
Twitter
Facebook

8 Pareri. Comenteaza:

Kosmin spunea...

Da,da,o stiu pe Irina Mohora...,dar nu mai stiam ca mai are emisiunea aceea pentru copii!

Anonim spunea...

ce-i dragilor ? de parca nu am dreptate :)))))))) Se vede pe ea ca e o curva jegoasa :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ kosmin - dap. nu ca e o tipa faina?

@ alinropan - sorry ca te-am sters prima oara. esti liber sa spui ce vrei cata vreme limbajul... stii tu... si nu e curva mey, iti spun 100% :)

Anonim spunea...

hai ma. nu imi veni tu cu bull-sit-uri, cum ca e puritatea intruchipata. toate is curve. doar ca unele se prefac mai bine ca altele. asta e :)

Anonim spunea...

bull-shit-uri*

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ alin - ce ti s-o fi casunat pe biata fata, tu stii... daca era asa cum spui acum era maritata cu prigoana... sau cu patriciu...

Ana spunea...

Or fi ele cum or fi....sau cum nici macar nu ne imaginam.Dar ma deranjeaza felul in care unii isi spun parerile aruncate la intamplare.Nu ii face cu nimic mai superiori sau macar sa para ei ultimii intelepti ramasi pe planeta asta.

Asta un lucru.
Si al doilea,nu trebuie sa intereseze si sa conteze pt nimeni viata personala a oamenilor publici,care mai sunt si actori.Tot ceea ce trebuie punctat este decat rolul pe care il pledeaza in fata noastra.Si din acest punct de vedere,bravo si Irinei:)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ anita - merci de comment si de doza de normalitate. in plus de asta, din indiciile pe care le am eu, chiar cred ca irina e o tipa f. ok.

Trimiteți un comentariu