luni, 2 august 2010

Ma-ntorsei... Sau ce caut eu in viata mea? :)

Sponsori:

Ce smecher eram eu acum doua saptamani. Urma sa am doua saptamani de concediu. Lumea era a mea. Oamenii frumosi. Tara curata. Ei bine, s-a cam terminat. S-au dus si cele doua saptamani si grosul concediului pe anul asta. Noroc ca am revenit totusi intr-un Bucuresti care-mi este drag, asa ca se mai compenseaza. Cu toate astea, la gradul de relaxare de care am avut parte, ma intreb un pic ce caut eu in viata mea? De ce nu sta invers treaba? Adica sa avem doua saptamani de munca si 11 luni jumate de concediu... Astia care au facut lumea sunt tampiti. Asa ar fi trebuit s-o organizeze :)

Deci dupa cum a reiesit deja, inca incerc sa imi revin. O sa postez acum doar cateva fotografii pe care le-am facut in cele doua saptamani. Mi-am insusit criticile de data trecuta, asa ca pun si doua poze cu subsemnatul. Am ajuns (cum deja am scris) la Sighisoara, pe la Sibiu si aiurea. Multumesc celor care au citit si comentat in toata perioada asta. Nu am ratat nimic si am raspuns la ce am apucat :) Lasa ca recuperam de maine incolo :)















Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Anca G. spunea...

hmm..sighisoara, am vazut-o. la sibiu astept si eu sa ajung cat mai curand

Gheara spunea...

trifoi cu 4 foi o.O primul real vazut de mine

Spirocheta spunea...

Am si eu doua trifoaie cu 4 foi :> si unul cu 5 :D

Cipri spunea...

Bine ai revenit! :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ sunetul mai tare - centrul sibiului dar nu numai este pur si simplu superb!

@ gheara - mi-e greu sa cred :)

@ spirocheta - oho, inseamna ca va da norocul peste tine :)

@ cipri - thank you sir!!

Je`Copila spunea...

foarte tare fata aia cu "catelul".... adica asa vad eu din exterior, dar el sau ea, k inca sunt in dilema ce sex avea catelul, cum a putut?? eu una nu ma pot [une in locul niciunuia dintre cei doi.. nu stiu voi

Trimiteți un comentariu