duminică, 8 august 2010

Imi scot palaria in fata lui Victor Piturca

Sponsori:

Dupa cum probabil stii, Steaua nu mai are antrenor. Si asta pentru ca Victor Piturca n-a stat la discutii. Adica s-a enervat, si-a luat periutza de dinti din vestiar, n-a dat declaratii presei si a plecat. Dupa nici doua luni in care abia se instalase pe banca tehnica echipei. L-a lasat pe Becali sa vorbeasca singur asa cum merita.

Sunt mai multe aspecte de discutat aici. Eu vreau insa sa ma refer la doar cateva. Cand a venit la echipa, dupa ce s-a lasat greu convins, Pitzi i-a cerut latidunfiarului din Pipera un singur lucru - sa-ti tina pliscul inchis. Sa se abtina de la a critica jucatorii si suporterii.

I-a cerut, se pare si cateva garantii financiare pentru treaba asta. Adica daca ciripeste aiurea, pierde nu stiu ce terenuri in valoare de milioane de euro. Ma rog, nu cunosc in detaliu intelegerea pe care Becali o blameaza. Si pentru care-l acuza ca a plecat.

Insa chiar daca nu-i convine, Becali a acceptat treaba asta. O astfel de intelegere exista si in practica internationala, se cheama Parasuta de Aur si daca te intereseaza, poti citi mai multe aici.

De ce-mi scot palaria in fata lui Victor Piturca??

Pentru ca omul n-a stat la discutii. Ca sa vedeti domnul Becali, va rog frumos sa va tineti gura... Haide bai Gigi las-o mai usor. Ca io vreau sa fac o treaba aici si nu pot... Nu, frate. Ne-am inteles, nu ti-ai respectat promisiunea, la revedere. Chiar si dupa ce au trecut abia 50 de zile.

O fi el Gigi Becali, o fi echipa lui dar si munca lui Piturca are valoarea ei. Nu e Pitzi ditamai profesionistul, dimpotriva, dar chiar s-a comportat ca un profesionist. Sunt convins ca si-ar fi dorit sa ramana. Echipa incepuse sa joace. Adusese linistea in vestiar si-n jurul lui. Se impacase cu suporterii... Tot tacamul.

Dar Becali... Becali e Becali. O hahalera ajunsa miliardar. Miliardar roman care se comporta ca atare. Isi jigneste si-si umileste colaboratorii, fara sa-i pese de consecinte. El e vioara intai acolo iar cine vine ar fi bine sa nu fie mai smecher ca el. Stim bine ce le-a facut lui Hagi sau lui Lacatus, ca sa dam doar doua nume...

Una peste alta mi-e egal atat de Becali cat si de Piturca. Amandoi sunt cam din acelasi aluat. Romani veritabili. Doar ca ce li s-a intamplat ne serveste noua drept exemplu. Cum ca in viata asta e bine sa ti se respecte munca si intelegerile. Miliardarul nu avea decat sa-ti tina guritza inchisa. N-a facut-o, plateste. Scurt.
Vezi si:
- Gigi e libeeer!!!
- Nul = zero, domnu' Piturca :(((
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Becali ăsta e, poate, cel mai prost și dezgustător specimen din cât a putut țara asta să puroieze.
Nici Pițurcă nu mi-e prea drag...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, la caracter am senzatia ca nici hagi nu era departe... oamenii de succes ai momentului, ce vrei :)

Cipri spunea...

Hagi, așa cum îl știu eu, era (vorbesc la trecut, pentru că acum abia mai auzi ceva de el) doar needucat, dar nu și nesimțit. Poate nu știu destule.

Trimiteți un comentariu