vineri, 13 august 2010

Fetita care a rupt gura la americani. E un fals? - video

Sponsori:

Incerc de fiecare data sa-ti livrez informatii care sa nu te puna prea mult sa gandesti... care sa nu-ti dea prea mare bataie de cap. Un coleg mi-a aratat clipul asta la serviciu, prezentandu-mi-l ca fiind cu o mare cantareata. Mare la figurat dar mica la propriu. Pentru ca fetita de jos are doar 10 ani. E una din concurentele emisiunii America's Got Talent. Toate bune si frumoase. Fetitza pur si simplu rupe prin vocea ei. Mie insa mi se pare ceva dubios acolo. Urmareste si revenim.



Deci mie mi se pare ca micutza face playback. Asta i-am spus si colegului si asta vad ca mai comenteaza lumea prin locurile in care mai e postat clipul. Si vocea pare mai matura decat varsta fetei. Daca e o facatura, le doresc americanilor care-si fac reclama pe credulitatea noastra sa-i ia dracu.

Daca vocea e chiar a fetitei, atunci jos palaria. O bate din mers pe Susan Boyle si o sa mai auzim de ea. Ai vreo parere despre treaba asta?


Vezi si:
- Chinezul cu glas de aur - video
- O trupa de senzatie - video
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

adizzy spunea...

ochiul meu neformat zice ca e playback cat scara :)

Unknown spunea...

daca te uiti cu atentie si cel care comenteaza zici ca face playback ,asa ca e chiar foarte probabil ca inregistrarea audio sa nu se potriveasca cu cea video ...unghiuri diferite de filmare ,camera diferite, etc.
eu personal cred ca e real.

Unknown spunea...

camere*

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adizzy - dap, ceva pare putred acolo...

@ ginge - dar vocea?? sa aiba ea asa de mica o voce atat de matura?? hm... asa o fi :)

Mihnea Balici spunea...

am studiat vocea omeneasca atent -am un auz tare ciudat si simt vibratiile... si stiu cum suna vocea unei femei mature si vocea unei fete de 10 ani... deci pot sa zic ca urechea mea distinge un playback mai reusit ca al lui Roxy Manelist :) dar nu destul de perfect... se poate vedea cum incepe sa cante ori mai devreme, ori mai tarziu fata de ritmul melodiei... facaura, pe scurt :)

Trimiteți un comentariu