marți, 24 august 2010

Cand seful se baga printre angajati :) - video

Sponsori:

Stii ca mai sunt sefi din astia. Care se dau populari, care ei sunt democratici si fac frumos cu angajatii. Adica spun bancuri, au impresia ca sunt unul dintre ei. Fara discutie ca exista si cazuri cand poate chiar e asa insa de cele mai multe ori seful e bine sa fie sef, sa-si vada de sefia si de ordinele lui acolo... Sa-si coordoneze angajatii, sa ridice firma pana la cer and stuff. Cand se da mai popular decat e si vrea, de exemplu, sa joace si el fotbal cu ei si el e varza, saracu', iese un dezastru ca cel de jos :)



Vezi si:
- Munca si evolutia profesionala. 3 luni
- Poezie haioasa: angajatul model
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫ஐ♥GuillotineDreams♥ஐ♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ™ spunea...

=)) ce om .ma asteptam sa cada,dar lol..nu sa faca si alte pagube :))

VictorCh spunea...

1. Dupa parerea mea, prietenia sefului cu subordonatii isi are locul (DACA isi are locul si acolo) DOAR INAFARA locului de munca.
2. Chiar si asa inafara, e de rigoare din partea sefului o nuanta (nu prea estompata) de... condescendenta prietenoasa (sau eventual cel mult prieteneasca)!
3. TOT "de rigoare" (mai ales in ASEMENEA relatii) este "sa-ti cunosti limitele": chiar si in cadrul unor asemenea relatii... "informale", nici ca subordonat "sa nu-ti iei nasul la purtare" fata de sef, nici ca sef sa nu te dai asa in spectacol facandu-te de ras in fata subordonatilor...

Trimiteți un comentariu