sâmbătă, 7 august 2010

Bote' este si el un copil

Sponsori:

Articolul de la care pleaca postul de fatza este mana cereasca pentru a-l lua pe Botezatu la misto. 15 paragrafe te-as tine. Doar ca nu, Catalin imi este extrem de simpatic, il gasesc foarte digerabil ca om... ca barbat. Si de-aia doar imi fac datoria si-ti aduc la cunostinta o chestie simpatica ce s-a intamplat recent :)

Da, Bote' a fost luat la bani marunti de ma-sa pentru ca "si-a plimbat limba prin gura concurentelor" din emisiunea Bulracul, lol. Are 42 de ani, e bogat, celebru si dorit de femei. Ramane insa un copil, cel putin pentru maica-sa.

Nu stiu mamele voastre cum fac dar si a mea mai are accente din astea. Nu mi-ar fi zis nimic daca m-as fi mozolit cu parasutele alea. A mea are in schimb probleme cu mancarea (daca am mancat destul) si cu imbracatul (sa nu-mi fie frig si sa racesc). Deh, asta o fi job-ul mamelor, nu? :)

Cat despre Catalin Botezatu... Pai il gasesc unul dintre cei mai de succes romani. Imi place de el, repet. De el si de Mircea Badea. Adica mai mult de Mircea insa prezentatorului tv i-as putea gasi mai multe hibe. Asa cum il percep eu, lui Bote' nu prea am ce sa-i zic :)

Vezi si:
- Raicu + Chirila = Love. Reloaded. Ce nu-mi convine
- As da-o pe Teo Trandafir afara din Romania
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

si mie imi place de el, pe cuvant... are ceva stilat, bun, uman, inteligent in el, insa cu siguranta isi are si partea lui narcisisto-alintaroasa daca pot spune asa, uneori chiar simte nevoia sa se copilareasca si sa se simta apreciat.... e un copil cam 30% ca si oricare din voi barbatii.. cum sa nu-l certe mama-sa? Iar el cred ca a dat presei aceasta stire tocmai ca sa pozeze in adultul superpotent dar totusi uman si accesibil...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ce comentariu frumos!! printre cele mai tari de pe blog!! fara misto. deci ma bucur ca-ti place de el. deci nu sunt singurul care-l apreciaza asa cum il apreciez eu.

ma, evident ca sunt in asentimentul tau, in sensul in care minusurile alea nu sunt deranjante. deloc. si eu m-am gandit de ce a dat-o... poate pentru ce ai spus tu... poate chiar pentru publicitate la emisiune... poate, da, sa arate acea latura umana a lui... eu fac de-astea cand ma simt pe val si simt ca trebuie sa ma cobor un pic pe pamant... ca mai simt si de-astea...

Dili spunea...

ia uite, Cipri e uman totusi, jos palaria :D si multam frumos. Bote e un domn, asta simt eu, si cred ca stie sa fie cam tot ce vrea el, e putin impulsiv dar na, nimeni nu e perfect. Pe mine m-a dat gata prin modul cum evita el jignirile evident gandite si prin replicile mereu pe faza si tintite perfect. Ce nu-mi place e ca a acceptat o astfel de emisiune si nu m-am prins daca e un gest disperat, o tehnica de promovare sau un moft, dar nu neg ca vroiam sa-l vad de mult in astfel de ipostaza.
Deci acu' nu esti pe val :P.. bun , iti doresc multe furtuni in larg, hai ca viata-i scurta :DDD

Trimiteți un comentariu